SENEST SET
FAVORITTER

Svingkærvej 54, 4733 Tappernøje

Grundareal til erhverv

895.000,-
-3,40 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5950 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 17518189I

Tæt på Sydmotorvejen

Erhvervsgrunden Svingkærvej 54, er beliggende i erhvervsområde tæt på Sydmotorvejen og der er kun få min. kørsel til til-/frakørslerne mod nord/syd. (Tappernøje 38)

Grundarealet er på 12.423 m² og skal anvendes til erhverv, men lokalplanen giver mulighed for at opføre en beboelsesbygning på maksimalt 250m² i tilknytning til erhvervet. Her er derfor gode muligheder for den erhvervsdrivende, der ønsker at være tæt forbundet med sin virksomhed og familie. Fra Svingkærvej er der gode tilkørselsmuligheder og meget god synlighed fra forbipasserende.

Området er beregnet for virksomhedstyper som f.eks. mindre håndværksvirksomheder, udstillings- og lagervirksomheder. Der kan etableres mindre butiksareal i tilknytning til erhvervet. Butikkerne må dog maksimal være på 200m².

Grunden er beliggende i Næstved Kommune og bebyggelsesprocenten for hver enkelt parcel må ikke overstige 40%.


Med hensyn til varmeforsyning er der mulighed for tilslutning til naturgas.

Der er ikke betalt nogen form for tilslutningsbidrag til forsyningsselskaberne og sælger er ikke bekendt med jordbundsforholdene på grundstykket, hverken hvad angår bæreevne eller evt. forurening.

Grundstykket sælges således uden ansvar for sælger i den henseende.


Moms:
Køber er gjort nøje opmærksom på, at ejendommen sælges som ubebygget areal og at købesummen bliver tillagt moms. Køber betaler således gældende mos af den aftalte handelspris.

Byggemodning:
Køber bærer samtlige omkostninger i forbindelse med byggemodning og tilslutningsafgifter af grunden, herunder til el-, vand- og varmeforsyning m.v.

Jordbundsforhold:
Køber overtager grunden som den er og forefindes. Sælger giver ingen garanti for jordbundsforholdene i relation til købers fremtidige anvendelse af grunden.
Køber opfordres til, i henhold til et konkret projekt og for egen regning, at lade jordbunden undersøge i et med sælger aftalt omfang. Gravehuller reetableres af tilbudsgiver.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
31.149,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
Pris i kr.
895.000,-
Afkast %
-3,40 %
Kr./m²
72,- (grundareal)

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
12423 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere