SENEST SET
FAVORITTER

Vestergårdsvej 12, 4700 Næstved

Attraktiv investeringsmulighed i Næstved

19.500.000,-
5,99 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 47301724

Detailejendom beliggende i Sydsjællands største detailhandelsområde

• Ejendommen består af 2 særdeles attraktive butikker til detailhandel

• De 2 lejere er Drømmeland og Design Cykler

• Uopsigelighed fra lejer på hhv. ca. 1½ år og 5 år

• Minimal administration, idet løbende drift af ejendom varetages af ejerforening og udgifter afholdes af lejere

• Design Cykler indtræder i lejemålet pr. 1. juni 2022

Ejendommen består af 2 erhvervsejerlejligheder i moderejendom med i alt 12 ejerlejligheder - alle indrettet til detailhandel.

Ejendommen udgør del af Næstved Megacenter, som ligger mellem Næstved Storcenter og netop nyåbnet Næstved Retail Park.

De 2 butikker har begge særdeles attraktiv og synlig placering ud mod rundkørslen ved Køgevej, der fungerer som indfaldsvej og forgrening mod Næstved Storcenter, Retail Park, Øverup erhvervsområde og Næstved midtby.

Butikken som ligger på Vestergårdsvej 12 (Drømmeland) har et areal på 638 m² og Vestergårdsvej 14 (Design Cykler) et areal på 617 m². Hertil er der til hver butik 44 m², som udgør andel af fælles adgangsareal.

Butikkerne er udlejet til Drømmeland og Design Cykler med uopsigelighed og vil tidligst kunne fraflyttes hhv. 01.01.2024. og 01.08.2027.

Da den løbende drift af selve ejendommen varetages af ejerforeningen og udgifter hertil afholdes af lejerne, er der tale om en ejendom der er nem for køber at administrere og som er forbundet med ganske få udgifter.

Ejendommen kan enten handles som aktivhandel eller selskabshandel.

Næstved Megacenter ligger side om side med Sydsjællands største butikscenter (9. største i hele Danmark) og netop nyopførte Næstved Retail Park på ca. 18.500 m², hvor man finder stærke brands som bl.a. Ilva, Jysk, Elgiganten, jem & fix og restauranten Bone‘s.

Næstved Megacenter tilbyder en særdeles attraktiv beliggenhed med stor synlighed og maksimalt kundeflow via tilstødende Køgevej, Øverup Allé og Vestergårdsvej, der fungerer som vejforsyning til hele handelsområdet og indfaldsvej til Næstved. Nærmeste nabobutikker til Drømmeland og Design Cykler er Colorplus, Intersport Outlet, BR og Biltema.

Området hænger sammen med erhvervs- og detailhandelsområdet omkring Øverup og Holsted Nord, hvor man desuden finder McDonald‘s, Bauhaus og Sydsjællands største bilby med Mercedes, VW, Toyota, Peugeot mfl.

Området byder på gode tilkørselsforhold og med kommende anlæg af motorvej på Rute 54 mellem Næstved og Rønnede (2026–2031) må potentialet for handelsområdet alt andet lige kun forventes blive endnu bedre.

Handelsområdet tiltrækker det meste af oplandet og med et potentiale på ca. 200.000 mennesker i en radius af kun 30 minutter kørsel, er der daglig stor kundestilstrømning til området.

Næstved er den 2. største by på Sjælland uden for Storkøbenhavn med et indbyggertal for kommunen på ca. 83.000 og ca. 43.000 i selve Næstved By. Befolkningstilvækst i Næstved Kommune forventes frem mod 2040 at stige med ca. 5%.

Forslag til anvendelse

Butik
Butikscenter

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.209.507,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
964,-
Årlige driftsudgifter kr.
41.789,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
33,-
Pris i kr.
19.500.000,-
Afkast %
5,99 %
Kr./m²
15.538,-

Lokalet

Etage areal
1255 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VEST- OG SYDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Okt2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere