SENEST SET
FAVORITTER

Gammel Holstedvej 5A, 4700 Næstved

Ejendom med bedste beliggenhed - detail

22.000.000,-
6,54 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 47301154

Investeringsejendom i et af Sjællands bedste handelsområder - solide og stærke brands som naboer.

Investeringsejendom i et af Sjællands bedste handelsområder

Ejendommen er solidt opbygget i betonelementer, i mørke nuancer, beklædt med stålprofiler og fremstår særdeles velholdt, og med absolut minimal vedligeholdelse, med i ejendommen er det omkransende græsareal - ca 60 p-pladser og en stor varegård/ vareindlevering - der nemt vil kunne indhegnes ved behov.

Som noget helt unikt - er der på denne ejendom, som den eneste i området - godkendelse til fyrværkeri salg direkte fra butikken (Maler S lager idag, ny stærk lejer overtager lejemål 15.01.2020)- og med opbevaring på egne p-pladser udenfor butikken. Dette er en rigtig god indtægtskilde for nuværende ejer - mellem jul / nytår - og med et absolut minimum af omkostninger.

Bygningen er opført i 2008, og løbende vedligeholdt, både ude og inde - og må betegnes som ny og i særdeles god stand, og opført i materialer med betonelementer stålbeklædning og paptag med fald.

Indvendig er bygningen delt i to lejemål hvor
Ny lejer på 5-årig lejekontrakt (5A) og Ønskebørn (5B) har egne butikker med egen indgang, lager og kontor/ personale faciliteter. Alle materialer er i bedste kvalitet, med klinker på gulvet, lyse fritlagte lofter, nye personale faciliteter - samt gode adgangsforhold til lager/ varegård.

Ejendommen ligger i et meget eftertragtet område i Næstved - og har stærke brands som nærmeste naboer - og deraf stor kundestrøm alle ugens 7 dage. Bauhaus, Jem&Fix, JYSK, McDonald, Sport24, MyHome, Ønskebørn og Harald Nyborg - er blot nogle af de mange populære butikker, der ligger indenfor 200 meter fra ejendommen.

Der er godt udsyn mod Køgevej - trafikåren mellem Næstved centrum, Næstved Storcenter og motorvejen i Rønnede - hvilket bevirker god opmærksom på dette område.

Det største og mest besøgte centerområde udenfor Storkøbenhavn, med mere end 70 specialbutikker, 25 Large/ Box butikker, McDonald, Næstveds og Sydsjællands største ”bilby” med Mercedes, Volvo, VW, Toyota mfl.

Næstved Storcenter, og området omkring i Øverup og Holsted Erhvervs/ butiks område, har siden opførelsen i 1989 vist sig som an handelsmæssig magtfaktor på Sjælland og Øerne, og kunderne kommer langvejs fra for at få en god indkøbs – og spiseoplevelse. Med en befolkningstilvækst i stærke bysamfund som Næstved (5% frem mod 2040), Ringsted (9% frem mod 2030), Haslev og Fakse (3% frem mod 2040) samt hele det syd - og midtsjællandske opland – vil denne gode udvikling absolut fortsætte ind i de næste årtier.

Storcentret er i dag det 9. største center i DK, og det nyder de øvrige butiksområder, logistik, og lagerområder stor fordel af – også dette faktum gør, at politikkerne lokalt, regionalt og nationalt – nu har fået fokus på en motorvejsforbindelse til Næstved er uhyre vigtig. Denne forventes etableret omkring 2024, og ca. 1 km. Fra Storcenter området.


Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.517.280,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
830,-
Årlige driftsudgifter kr.
164.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
90,-
Pris i kr.
22.000.000,-
Afkast %
6,54 %
Kr./m²
12.035,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1828 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
6169 m²

Faciliteter

P-plads
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK