SENEST SET
FAVORITTER

Gammel Holstedvej 1-5, 4700 Næstved

Attraktivt beliggende butikscenter

132.000.000,-
5,85 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 47300939

Attraktivt beliggende butikscenter i Næstved med stor synlighed

Ejendommen må betragtes som noget af det bedste for investor der ønsker at investere i denne type butikker på Sjælland. Ejendommene er opbygget som boxbutikker og solidt opbygget i betonelementer. Alle materialer er i bedste kvalitet , med lyse fritlagte lofter, nye personale faciliteter - samt god adgangsforhold til lager. Bygningskomplekset er fuldt udlejet og relativt nyt. Alt er i god stand. Beliggenheden er perfekt med godt udsyn til Køgevej - trafikåren mellem Næstved centrum, Næstved Storcenter og motorvejen i Rønnede, og det afspejler sig også i en attraktiv lejerliste.

Ejendommen ligger i et meget eftertragtet område i Næstved - og har stærke brands som nærmeste naboer - og deraf stor kundestrøm alle ugens 7 dage. Bauhaus, McDonald, Biltema, T.Hansen- er blot nogle af de mange populære butikker, der ligger indenfor 200 meter fra ejendommen. Alle lejere er etablerede og velkendte navne indenfor detail sektoren og må betegnes som af høj kvalitet. Det er vores vurdering af evt. genplacering vil være rimeligt let ved det nuværende lejeniveau.

Grundstykke: Der er uudnyttet grundstykke med til ejendommen, denne har adresse på Gammel Holstedvej 11. Grunden andrager ca. 2.100 m², og med en bebyggelsesprocent i området på 50%, er der mulighed for yderligere etablering af p-pladser, Boxbutik eller lignende.

Det største og mest besøgte centerområde udenfor Storkøbenhavn, med mere end 70 specialbutikker, 25 Large/ Box butikker, McDonald, Næstveds og Sydsjællands største ”bilby” med Mercedes, Volvo, VW, Toyota mfl. Næstved Storcenter, og området omkring i Øverup og Holsted Erhvervs/butiks område, har siden opførelsen i 1989 vist sig som an handelsmæssig magtfaktor på Sjælland og Øerne, og kunderne kommer langvejs fra for at få en god indkøbs – og spiseoplevelse.

Med en befolkningstilvækst i stærke bysamfund som Næstved (5% frem mod 2040), Ringsted (9% frem mod 2030), Haslev og Fakse (3% frem mod 2040) samt hele det syd - og midtsjællandske opland – vil denne gode udvikling absolut fortsætte ind i de næste årtier. Storcentret er i dag det 9. største center i DK, og det nyder de øvrige butiksområder, logistik, og lagerområder stor fordel af – også dette faktum gør, at politikkerne lokalt, regionalt og nationalt – nu har fået fokus på en motorvejsforbindelse til Næstved er uhyre vigtig. Denne forventes etableret omkring 2024, og ca. 1 km. Fra Storcenter området.

Forslag til anvendelse

Butik
Butikscenter

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
8.450.587,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
956,-
Årlige driftsudgifter kr.
103.303,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
12,-
Pris i kr.
132.000.000,-
Afkast %
5,85 %
Kr./m²
14.930,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
8841 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
23535 m²

Faciliteter

P-plads
Lager

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Apr2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK