SENEST SET
FAVORITTER

Ramsherred 3, 4700 Næstved

Flot investeringsejendom i Næstveds absolutte centrum

11.250.000,-
3,27 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 473019127

• Godkendt projekt på 7 nye lejligheder• 2 erhvervslejere og 2 boliglejere – 4 præsentable lejemål

• Der foreligger godkendt projekt/arkitekttegninger på 7 nye lejligheder

• Historisk bygning med stilfuld indretning fra kælder til kvist

• Pt. 2 erhvervslejere og 2 boliglejere – alle 4 rigtig præsentable lejemål

• Skøn udsigt over byens tage, byens kirker mv.

Det er sjældent at de helt centralt beliggende investeringsejendomme i Næstved udbydes til salg, men muligheden er der nu med salget af Ramsherred 3. Ejendommen fremstår meget stilfuld ude som inde, med rødpudset facade og skifereternit og rummer for nuværende også en stor aflukket parkeringsplads, hvor der foreligger et godkendt projekt om at opføre 7 lejligheder. Dette er en helt unik mulighed, med en så central placering i byen.

Ejendommens stueplan, med meget højt til loftet består af 2 erhvervslejemål udlejet til henholdsvis revisor og advokat. Adgangen til disse sker via stor hall, som desuden har forbindelse til beboelseslejligheder. I hallen er der desuden et toilet og nedgang til kælder som består af en masse ældre depotrum, varmecentral mv.

Advokat-lejemålet består bl.a. af 3 gode kontorer, fordelingsgang, bagtrappe med toilet, kopirum, stort og helt nyt køkken med god spiseplads som deles med revisor samt fælles toilet som ligeledes deles med revisor.

Revisor-lejemålet består af 3 gode kontorer samt mindre venteområde/reception. Desuden fælles toilet og køkken med advokat.

Boliglejemål på 1. sal indeholder bl.a. entre, stort værelse, stort køkken/alrum med udgang til solrig terrasse, værelse, stort badeværelse med brus og toilet samt desuden endnu et separat gæstetoilet. Desuden soveværelse. Lejligheden er overalt i rigtig flot stand, herunder lyse vægge, lyse gibslofter og trægulve.

Boliglejemål på 2. sal indeholder bl.a. fantastisk flot stue i et hævet gulvniveau med fritlagte hanebånd og ovenlysvinduer med kig til Axeltorv, badeværelse med brus, flot køkken med god spiseplads og i åben forbindelse til stuen. Desuden soveværelse, 2 værelser samt en fantastisk tagterrasse.
Lejligheden er overalt i rigtig flot stand, herunder lyse vægge, lyse gibslofter og trægulve.

Alt forbrug fordeles ud på lejerne via forbrugsmålere.

Næstved Citys handelsområde består af Ringstedgade, Torvestræde, Ramsherred, Kindhestegade samt Axeltorv og Hjultorv med bredt og varieret udbud af butikker, cafeer og liberalt erhverv.

Ramsherred er karakteriseret som sivegade med let gennemgående trafik og kort afstand til gode p-faciliteter. På udvalgte højtider har city¬foreningen udsmykning og aktiviteter på både Axeltorv og Hjultorv og de er således en levende del af Næstved City. Nabolejemål indenfor nærmeste 100 meter tæller bl.a. af Louis Nielsen, Inter Sport, Seiffert Sport, Normal, Nordea, Danske Bank, Sydbank, Rådhuskroen mv.

Fra ejendommen er der kort afstand til god stor parkeringsplads på både Dania og Kvægtorvet, og der er 5 min gang til Næstved Station med rigtig gode togforbindelser mod København samt bybusser rundt i hele Næstved.

Forslag til anvendelse

Boliglejemål

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
479.575,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
784,-
Årlige driftsudgifter kr.
118.132,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
193,-
Pris i kr.
11.250.000,-
Afkast %
3,27 %
Kr./m²
18.382,-

Lokalet

Etage areal
612 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1002 m²

Faciliteter

Badeværelse
Hanebånd
Depotrum
Gæstetoilet
Hall
Spiseplads
Kælder
Parkeringsplads
Reception
Terrasse
Trægulve
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VEST- OG SYDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Aug2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere