SENEST SET
FAVORITTER

Tyvelse Bygade 18A, 4171 Glumsø

Fuldt udlejet boligudlejningsejendom

3.650.000,-
7,01 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 47301611

Gode lejligheder samt idyllisk beliggenhed i Herlufmagle

• Flotte lejligheder

• Pæne og brugbare udenomsarealer

• Ingen tomgang

• Kælder med vaskeri til lejerne

• Gode parkeringsforhold

Ejendommen som oprindeligt er fra 1929, har fået en gennemgribende renovering i 2013, og alle 4 lejligheder fremstår i en særdeles god stand. Bygningen er opført i mursten, som sidenhen er blevet pudset til dens nuværende flotte blå farve. Taget er naturskiffer og der er flotte termovinduer. Ejendommen opvarmes med olie, og der er i nyere tid blevet investeret i et kondenserende oliefyr.

Lejemålene i ejendommen er alle i gode størrelser fra 69 - 133 m².
18A, er i stueplan indrettet med en god entré med gulvvarme og lyse fliser, hvorfra der er adgang til lejemålets gode lyse badeværelse, hvor der også er gulvvarme. Et godt værelse, med radiator og flotte mørkt trægulv og nydeligt aflangt køkken med et pænt kirsebærfarvet parketgulv, hvor der også er spiseplads. 1.salen er indrettet med en meget flot og stor stue med loft til kip og et pænt mørkt trægulv, herudover er der også et godt værelse.

18B, er med en fin lille entré i stueplan med gulvvarme under de nydelige grå klinker, herfra via pæn trappe op til selve lejligheden, som består af et godt repos, hvor der er indrette med en kontorplads, et pænt køkken med spiseplads i forlængelse af lejemålets stue, hvorfra man kan åbne ud til den franske altan. 2 gode lyse og rummelige værelser. I hele lejligheden er der et pæne mørke tætvævede gulvtæpper. Lejlighedens badeværelser er med vinyl på gulvet, og fremstår pænt og lyst.

18C, er beliggende i stueplan, og er med en flot entré med gulvvarme under de pæne mørke rektangulære fliser, en meget stor stue/spisestue med et særdeles godt lysindfald via de mange vinduer og terrassedør. Et pænt badeværelse med samme gulv, nydeligt køkken med hvide skabe og sorte bordplader, hvilket står flot til flisegulvet, og så lejlighedens 2 nydelige lyse værelser, begge med pænt parketgulv.

18D, er i stueplan indrettet med en rummelig entré, hvorfra man kommer ind i lejemålets pæne køkken, herfra adgang til stor stue, hvorfra man har adgang til stort lyst badeværelse. 1. salen er indrettet med et godt repos samt 2 gode store værelser samt endnu et badeværelse.

Ejendommens udenomsarealer, er bestående af en god parkeringsplads til ejendommens beboere samt gæster, området er belagt med perlesten, ellers er der et godt fælles cykelskur og en god have med hyggelige lukkede kroge. En af lejerne har påtaget sig at slå græs, selvom det ikke fremgår af lejekontrakten.

Lejerne betaler aconto for både el, vand og varme.

Ejendommen er beliggende i den mindre landsby Tyvelse som kun er få kilometer nord for Glumsø, og centralt beliggende midt imellem Næstved, Sorø & Ringsted. Tyvelse er en meget lille landsby med blot få hundrede indbyggere. Byen rummer foruden kirken, også læge og en række øvrige mindre erhvervsdrivende.

I Glumsø som ligger under 5 minutters kørsel fra ejendommen, finder man gode indkøbsmuligheder i enten Superbrugsen eller Fakta samt en række mindre specialbutikker. Byen rummer også fysioterapeut, bageri, slagter, apotek, pizzaria. Glumsø er en stationsby på sydbanen med gode forbindelser til Næstved mod syd, samt Ringsted/Roskilde mod nord.

Der er under 2 minutters gang til nærmeste offentlige busstoppested, og man har kun 10 gode minutters kørsel til motorvejsforbindelse ved Vestmotorvejen.

Den centrale beliggenhed imellem de noget større byer Sorø, Ringsted og Næstved, bevirker at man relativt hurtigt har adgang til de mange faciliteter disse 3 historiske byer rummer i form af sport, kultur, oplevelser samt café og restauranter mm.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
322.800,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
826,-
Årlige driftsudgifter kr.
74.501,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
191,-
Pris i kr.
3.650.000,-
Afkast %
7,01 %
Kr./m²
9.335,-

Lokalet

Etage areal
391 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1342 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Cykelskur
Spiseplads
Kælder
Parkeringsplads
Parketgulv
Køkken

Teknik

Gulvvarme
Oliefyr

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VEST- OG SYDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Sep2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere