SENEST SET
FAVORITTER

Mejerivej 15A, 4700 Næstved

Spændende investeringsejendom i Næstved

5.500.000,-
6,56 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 47301564

7 erhvervslejemål og 3 boliglejemål beliggende i roligt villakvarter, tæt på Næstved Storcenter

• 3 flotte og moderne boliglejemål i gode størrelser til udlejningsformål

• God branchespredning på erhvervslejerne

• Ny ejer kan være klassisk investor eller selv benytte dele af ejendommen og udleje resten

• Generelt velvedligeholdt inde som ude

• Kort afstand til Næstved Storcenter

Denne investeringsejendom på Mejerivej, er meget velbeliggende i roligt og populært villakvarter nær både Næstved Storcenter og god skole/børnehave/vuggestue og med kort afstand til motorvejen som nås på ca. 15 minutter.

Den blandede investeringsejendom består af 3 boliglejemål og 7 erhvervslejemål i varierende og attraktive størrelser, samt med en god branchespredning på erhvervslejerne.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1890 som daværende mejeri, og er siden om- og tilbygget herunder i 2009. Ejendommens facade er gråpudset, tagbelægningen er eternittag som er ca. 80% udskiftet indenfor de sidste 7-8 år. Der er termoruder i ejendommen i god stand. Opvarmningen sker via nyere naturgasfyr.

I begge gavle af ejendommen er der gode flisebelagte p-pladser, og der er desuden hyggeligt fælles gårdmiljø med mulighed for at spise ude, samt et par gode carporte til 2 af boliglejemålene. 2 af boliglejemålene har desuden altaner.

De 3 boliglejemål er i rigtig pæn stand og er i gode attraktive størrelser på hhv. 104 m², 136 m² og 80 m². I alle lejemål er der rigtig pæne køkkener og badeværelser, vægge og lofter i lyse farver samt trægulve over det meste - alt i alt moderne stil og indretning.

Erhvervslejemålene fremstår generelt alle i rigtig pæn stand, og tilpasset de nuværende lejeres behov. Lejemålene fremstår pæne og lyse og generelt meget præsentable, og kan skaleres op/ned i m2 efter lejernes behov.

Der er god spredning på erhvervslejernes branche/anvendelse. Der er bl.a. populær og efterspurgt fotograf med atelier, fodterapeut, massage, yoga, kontorlejemål, lager for malermester mv.

Vi oplever det som en rigtig interessant ejendom som kan være interessant for den klassiske investor, eller f.eks. til en virksomhedsejer/mindre håndværksmester som selv ønsker at bruge dele af ejendommen, og udleje resten.

Ejendommen er beliggende i roligt villakvarter, og med kort afstand til Køgevej og Østre Ringvej. Fra ejendommen er der meget kort afstand til populær skole/børnehave/vuggestue ligesom der er meget kort afstand til gode fritidsaktiviteter/udendørsaktiviteter. Den offentlige bybus kører på Fensmarkvej/Holsted Allé, og er dermed i gå afstand til ejendommen.

Området omkring villakvarteret tæller bl.a. erhvervsområdet ved Holsted Park hvor der bl.a. er et godt og varieret udbud af firmaer indenfor liberalt erhverv, automobilforhandlere, byggemarkeder, køkkenfirmaer mv., og der er under 1 km til Næstved Storcenter, som er Sydsjællands største shopping center med mange gode og mere end 65 varierende indkøbsmuligheder indenfor et stort og bredt udvalg, restauranter, Bilka mv.

I området indenfor 5 min. kørsel kan bl.a. nævnes følgende erhvervsdrivende: KIA, Bygma, Selandia Automobiler, T. Hansen, JYSK, McDonalds, Bauhaus, Jem&Fix, Bilka m.fl.

Fra ejendommen er der desuden kort afstand videre mod den nye Ring Øst med forbindelse mod Ringsted, Slagelse og Vordingborg ligesom motorvejen kun er 15 min. kørsel til motorvejen

Forslag til anvendelse

Boliglejemål

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
515.800,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
472,-
Årlige driftsudgifter kr.
161.392,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
148,-
Pris i kr.
5.500.000,-
Afkast %
6,56 %
Kr./m²
5.032,-

Lokalet

Etage areal
1093 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1814 m²

Faciliteter

Gårdmiljø
P-plads
Trægulve
Køkken
Lager

Teknik

Naturgasfyr

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VEST- OG SYDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Maj2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere