SENEST SET
FAVORITTER

Alleen 36, 4736 Karrebæksminde

Synlig ejendom i Karrebæksminde!

4.650.000,-
6,97 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 47301375

Velbeliggende investeringsejendom med 1 erhvervslejemål og 2 boliglejemål i skønne Karrebæksminde

• Meget velbeliggende investeringsejendom

• Ejendommen fremstår såvel inde som ude i god vedligeholdelsesmæssig stand

• 1 erhvervslejemål udlejet til populær og velbesøgt restaurant

• 2 gode og pæne beboelseslejemål

• Der er vandudsigt fra ejendommen

Alléen 36 bliver nu udbudt til salg, og man har dermed mulighed for at erhverve en fantastisk velbeliggende ejendom med vandudsigt.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1882, og løbende til- og ombygget, senest i 2018. Facaderne er gulpudsede, tagbelægningen er røde tagsten og termoruderne er fra 2002 og generelt i pæn stand overalt.

Ejendommen er beliggende på hjørnet mellem Alléen og Brosvinget, og der er dermed stor synlighed for ejendommens erhvervslejer i stueplan, som er en populær og velbesøgt restaurant.

Restauranten er klassisk indrettet til formålet med stort indendørs serveringsområde, bar, større køkken, køle- og frysebokse, „ishus“, toiletter samt baglokale med lager og toilet til de ansatte.
Der er desuden 2 gode og hyggelige terrasser, hvor restauranten også kan bespise sine kunder. Lejemålet er i rigtig pæn stand og fremstår over det meste med klinkegulve samt bl.a. også lyddæmpende lofter i serveringsområdet.

Ejendommens 2 boliglejemål ligger på 1. sal, og består af en stor lejlighed og en lille lejlighed.
Den store lejlighed er på 137 m² og indeholder: Entré og fordelingsgang med spots i loftet. Flot badeværelse med brus og gulvvarme, stort soveværelse, 3 gode værelser, stue og køkken i åben forbindelse. Desuden depotrum.

Fra lejligheden er der vandudsigt, og lejligheden har charmerende skråvægge, pæne bræddegulve samt listelofter. Generelt en rigtig pæn lejlighed til udlejningsformål.

Den lille lejlighed er på 40 m² og indeholder: Entré, pænt badeværelse med brus, stue/køkken/soveværelse i åben forbindelse.
Fra lejligheden er der vandudsigt, og lejligheden har charmerende skråvægge, pæne bræddegulve samt listelofter. Generelt en rigtig pæn lejlighed til udlejningsformål.

Lejerne betaler alt forbrug via målere. Vand og varmeregnskab udarbejdes af Brunata, og EL-regnskabet for de 2 beboelseslejligheder udarbejdes manuelt af ejer. Erhvervslejer afregner forbrug af EL direkte til forsyningsselskabet.

Der er 200 meter til en af Danmarks mest populære strande, 100 meter til lokal købmand, 200 meter til populær bager, 200 meter til populær fiskehandler og der er offentlig transport lige til døren. Næstved nås i bil på 10 minutter.

Det hyggelige fiskermiljø langs kanalen er rigtig charmerende, og der er rundt i området desuden minigolfbane, campingplads mv.

Karrebæk og Enø er et meget aktivt mindre bysamfund, som er eftertragtet at bo og leve i. Der er mange udendørs aktivitet, som er lagt an på at bruge vandet. Der er lystbådehavn, sejlklub, kajak muligheder, svømme og vinterbadeforening m.m.

Forslag til anvendelse

Boliglejemål

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
395.850,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
890,-
Årlige driftsudgifter kr.
79.779,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
179,-
Pris i kr.
4.650.000,-
Afkast %
6,97 %
Kr./m²
10.449,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
445 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1158 m²

Faciliteter

Badeværelse
Toilet
Skråvægge
Køkken
Lager
+Mere

Teknik

Gulvvarme
Køl

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Maj2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere