SENEST SET
FAVORITTER

Ringstedgade 56, 4700 Næstved

Flot moderniseret ejendom i Næstved

24.000.000,-
4,83 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 55 78 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 47300984

Flot og moderniseret boligejendom, beliggende helt centralt i Næstved

Flot og moderniseret boligejendom, beliggende helt centralt i Næstved

Boligudlejningsejendom centralt beliggende i Næstved by, med to bygninger der er bygget sammen. Der har tidligere været erhverv i stueplan på bygningen, som nu er ombygget til lækre nye lejligheder. Ejendommen er kendetegnet ved det flotte gavlmaleri, som er lavet i samarbejde med Næstved Kunstby og malet af en tysk anerkendt kunstner ved navn Loomit.

Ejendommen består af en stor bygning mod Ringstedgade, i 4 plan, samt en mindre bygning mod Nordre Farimagsvej i to plan. I gården mellem de to bygninger, er der etableret en lækker gård, med mulighed for parkering af cykler, der er borde/bænke og mulighed for fælles aktiviteter eller lignende. Lejligheder i bygning mod Ringstedgade er fordelt med 5 lejligheder på 109 – 111 m², 2 lejligheder på 101 m² samt en enkelt på 63 m². 3 af disse lejligheder er helt moderniseret, med nye køkkener, nye bad mv. De øvrige er i god stand, med høvlede gulve, køkkener i god stand og badeværelser i god stand. Lejlighederne i bygningen der ligger primært på Nordre Farimagsvej, 9 enheder, spænder i areal fra 51-66 m², som er meget eftertragtede i Næstved centrum Alt indvendigt er nyt i denne bygning. Alle vinduer i bygningerne er skiftet i nuværende ejers tid på ejendommen, og der er if. ombygningen også skiftet tagrender/ nedløbsrør mv. Gården mellem bygningerne er udført af anlægsgartner, i grå sten.

Ejendommen er beliggende i Ringstedgade i Næstved, med sygehuset som genbo, og ca. 500 mtr til Indre Ringstedgade, der er starten på Næstveds gågader. Bag sygehuset ligger Herlufsholmskoven, Susåen og Herlufsholm Kirke og Skole. Området er naturskønt og alligevel beliggende midt i Næstved By. Offentlig transport stopper præcis udenfor gadedøren, direkte til stationen i Næstved eller mod Ringsted.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.380.803,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
775,-
Årlige driftsudgifter kr.
172.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
97,-
Pris i kr.
24.000.000,-
Afkast %
4,83 %
Kr./m²
13.468,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1782 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
778 m²

Faciliteter

Bad
Gård
Parkering
Køkken
Parkering
Bad
+Mere

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Jan2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK