SENEST SET
FAVORITTER

Jernbanegade 19, 4700 Næstved

Unik og historisk investeringsejendom

15.950.000,-
5,57 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 55 78 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 47300781

Unik og historisk investeringsejendom, med potentiale, centralt i Næstved By

Sjældent udbudt - historisk investeringsejendom i Næstved midtby – med et fantastisk ”Majestætisk” ydre præg, og mange langsigtede udviklingsmuligheder. Ejendommen er opført i 1912 ved arkitekt Johs. Tidemand-Dal for KFUM, og fungerede om foreningsbygning, missionshotel og pensionat i rigtig mange år. Ejendommen er en kendt bygning i Næstved, som havde en flot ”fællessal” øverst i ejendommen, denne er nu ombygget til 4 flotte lejligheder på mellem 70 og 170 kvm.

Ejendommen er opbygget med en ”hovedbygning” mod Jernbanegade, hvor der ligger 3 erhvervslejemål – alle udlejet, samt 5 lejligheder med udsigt til byen og Munkebakken. I den bagerste del af bygningen er der indrettet 1, 2 og 3 værelses lejligheder samt 14 gode klubværelser med fælles køkken og bad. 5 lyse og gode klubværelser med trægulve samt gode lysindfald. Den fælles trappeopgang er pæn og velholdt, og fællesarealerne bærer ligeledes præg af, at ejendommens ejer
har valgt at renovere og vedligeholde rigtig pænt i ejertiden. Vinduerne er alle i god kvalitet og taget vurderes at have lang levetid endnu - er opført med røde lertegl. Kælderen har tidligere været anvendt til flere formål, hvorfor der også er etableret et pænt lyst køkken, toilet/bad samt flere disponible rum, hvor der også er lysindfald både fra Jernbanegade, samt fra haven bag ejendommen. Kælderen kan anvendes til flere formål - og er i dag ikke lejet ud.

Med til ejendommen hører et fælles areal med terrasse (bagejendommen) – der fører direkte op til ”kærlighedsstien” og Grønnegades kaserne – en god ”oase” i Næstved midtby. Ejendommen er rigtig interessant for den langsigtede investor, da den har rigtig mange udviklings muligheder. Et eks på dette, er den uudnyttede – helt tørre – kælder, som kan udvikles til kontorer, klinik for behandlere m.m. Udlejningshistorikken på ejendommen er rigtig god, grundet den centrale beliggenhed, og tomgangsrisiko vurderes som minimal.

Jernbanegade, hvor ejendommen er beliggende, fører endvidere direkte til stationen – 200 meter – samt off. p-pladser, indkøb og uddannelsesmuligheder. Næstved Kommune har udformet en meget klar vision for”midtbyen” i Næstved. Denne skal gøre det endnu mere attraktivt at bo og leve i Næstved centrum. Der skal etableres flere boliger (eks i baggården som på denne ejendom, op mod ”Høje Plads” – udviklingsmulighed), flere grønne område, mere byggeri målrettet butikker og restauranter – samt endnu mere ”liv” omkring den fritlagte Suså og havnen.

Alene i 2018 og 2019 bliver der etableret 400 nye studie pladser i Næstved bymidte, da både VUC og Absalon har valgt at lægge deres uddannelser i Næstved By. Endvidere kommer den nye Udlændingestyrelsen, til at ligge ca 500 meter fra ejendommen, og med 325 nye arbejdspladser, bliver der endnu mere behov for bynære boliger, mindre detailhandelslokaler, som netop denne ejendom indeholder.

Næstved har et rigt kultur og fritidsliv, og er den ”lille Storby” på Sydsjælland, hvor urbaniseringen også viser at flere vil ind til byen og bo. Der er teater, sygehus, togstation, cafeer, skole og institutionspladser samt indkøb indenfor få hundrede meter fra ejendommen.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.382.600,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
939,-
Årlige driftsudgifter kr.
494.403,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
336,-
Pris i kr.
15.950.000,-
Afkast %
5,57 %
Kr./m²
10.836,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1472 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
909 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Kælder
P-plads
Terrasse
Trægulve
Udsigt
Køkken
Bad
+Mere

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Jan2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK