SENEST SET
FAVORITTER

Ringstedgade 20, 4700 Næstved

Investeringsejendom på gågaden i Næstved

57.600.000,-
6,91 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5950 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 10522275

Pæne og præsentable ejendomme

Med en særdeles god beliggenhed i Næstved udbydes disse 3 investeringsejendomme som én samlet portefølje.

Ejendommene er beliggende på gågaden i Næstved, og samtidig med facade mod krydset på Farimagsvej/Rådmandshaven, hvilket er et af de mest trafikerede kryds i Næstved. Bag ejendommen er en af de største offentlige parkeringspladser i Næstved, hvilket er til gavn for alle lejerne og de ansatte i ejendommene.

Ringstedgade 20-22
De 2 ejendomme er opført i forskellige stilarter, og i forskellig tid. Ringstedgade 20 er opført i 1930, og er oppudset i en grå facade. Mod gågaden er der 2 butikker i stueplan samt 5 boliger i de 3 øvre etager. Dermed er det en småhusejendom, dog er 2 af lejlighederne konverteret fra erhverv til bolig, hvilket betyder at der er fri leje. Den ene lejlighed har en flot og attraktiv tagterrasse. Alle lejlighederne har tilhørende depotrum i kælderen.

Ringstedgade nr. 22 er opført i 1990, og er dermed af nyere karakter, den er opmuret i røde sten. Ejendommen er udlejet til to lejere den ene er en erhvervslejer i form af Mødrehjælpen som har 579m². På 1. sal er der indrettet beboelseslejlighed på 159m².
Bag ejendommen er der et større parkeringsareal, hvor der i alt er plads til 16 biler, hvilket er yderst atypisk for en ejendom med denne beliggenhed.
Ringstedgade 24-26
Ejendommen er hos lokale bedre kendt som Ehlers-bygningen, som tidligere var et indkøbscenter i flere plan. Nu er den konverteret til detail og kontorer. Bygningen er opført med fladt tag og røde sten.
Netto er ejendommens ankerlejer med i alt 1.196m², herudover har Kirkens Korshær 946m². Der er adgang til lejemålene fra såvel Ringstedgade, som fra den bagvedliggende offentlige parkeringsplads.

Ejendommen er på 1. og 2. sal konverteret til kontorer, og er istandsat i en høj klasse, med ventilation, nyere varmeinstallationer, gulve og lofter. Der er gode store vinduer til alle sider, da der er lavet en skakt i midten af ejendommen, som muliggør et lysindfald fra alle sider. Kontorerne er fuldt udlejet til gode solide lejere som Naesborg, Købstædernes Forsikring, Newsec mv.

Over kontorarealerne er 6 ejerlejligheder som ikke hører med til porteføljen.

Alt i alt en velbeliggende ejendom med lav risiko for høj tomgang, og yderst solide lejere.

Forslag til anvendelse

Kontorer

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
5.286.575,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
618,-
Årlige driftsudgifter kr.
1.519.055,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
178,-
Pris i kr.
57.600.000,-
Afkast %
6,91 %
Kr./m²
6.736,-

Lokalet

Etage areal
8551 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1666 m²

Faciliteter

Depotrum
Parkeringsplads
Kontor

Teknik

Ventilation

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere