SENEST SET
FAVORITTER

Brovejen 19, 4930 Maribo

Detailejendom i Maribo centrum

4.500.000,-
15,46 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 55 78 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 47300776

Centralt beliggende detailejendom i Maribo med god synlighed og mange p-pladser

Godt butikslokale beliggende meget centralt i Maribo Midtby. Der er rigtig gode p-plads forhold til butikken, og adgangsforholdene for varelevering er også gode.
Der er tilgang til butikken, både fra p-pladserne på Brovejen og fra Vestergade. Brovejen er 'hovedvejen' fra motorvejsafkørsel/tilkørslen, så mange bilister har deres daglige kørsel forbi butikken.

Butikken er en del af en ejerlejlighedsforening, og de fleste omkostninger påhviler derfor lejer af butikken. Der er minimale vedligeholdelses omkostninger på ejendommen, da bygningen er opført i røde sten samt glasfacade.

Butikslokalet er traditionelt dagligvare opbygget, med salgsområde med kølere, frost, grønt og stort kolonial område - samt lagerlokale og personale faciliteter bagerst i butikken. Der er endvidere stor slagter/delikatesseafdeling - der er åben ud til kunderne - butikken satser på at være byens ferskvare forretning.

Ejendommen er yderst interessant for investor der ønsker godt afkast, fra god konsolideret købmandsforretning - god leje indtægt - eller som på længere sigt selv ønsker at anvende ejendommen, til aktivitet/forretning, der kræver gode plads forhold, gode parkeringsforhold og gode tilkørsels forhold for leverandører og kunder.

Købmandsbutikken er velindrettet, og moderne, med åben slagter, bageriudsalg samt stor ferskvare afdeling - der adskiller denne fra discount butikkerne der også ligger i Maribo.

Der er indgang til Meny købmanden/butikken fra såvel Vestergade - gågade trafik, samt fra den store p-plads ud til Brovejen.

Forslag til anvendelse

Dagligvare
Slagter
Købmandsforretning
Butikslokale
Forretning
+Mere

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
822.565,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
454,-
Årlige driftsudgifter kr.
126.784,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
70,-
Pris i kr.
4.500.000,-
Afkast %
15,46 %
Kr./m²
2.485,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1811 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4531 m²

Faciliteter

Glasfacade
P-plads
Lagerlokale

Teknik

Køl

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Maj2019

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere