SENEST SET
FAVORITTER

Østre Boulevard 9, 4900 Nakskov

Investeringsejendom i Nakskov

1.300.000,-
7,91 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 47301555

Blandet ejendom i centrum af Nakskov - Fuldt udlejet, mange muligheder

• Veldrevet vaskeri med fornuftigt overskud

• Alt er udlejet

• 3 gode og store klubværelser

• 3 gode lejligheder

• God blanding/indtægtsfordeling mellem bolig og erhverv

Ejendommen som er meget centralt beliggende i Nakskov centrum er oprindeligt fra 1902, men er bl.a. ombygget i 1972.
Hovedbygningens ydervægge er i mursten, og på forsiden mod Østre Boulevard pudset op i gul farve, og bagsiden mod gården i hvid farve. Baghuset og værksted/garage er med de oprindelige gule mursten, og på alle bygninger er tagbelægningen eternittag.
Hovedbygningen samt baghuset opvarmes med fjernvarme, og der er ingen varmekilde i værkstedet/garagen. Vinduerne i bygningerne er ældre termo.
Hovedbygningen er i stueplan indrettet med klassisk vaskeri med lyse gulvklinker, og hvide loftsplader. Der er 10 vaskemaskiner og 4 tørretumblere som styres via betjeningssystem til maskinerne. Foruden selve vaskeriet, er der et ekstra rum, som tidligere har været brugt til solcenter. Foruden vaskeriet er der også et større teknikum/viceværtsværksted. Vaskeriet opvarmes jf. BBR med overskudsvarme.
Ejendommens 1. sal består af 2 lejligheder på hhv. 54 m² & 90 m², hvor nuværende ejer bebor den på 90 m². Ved salg af ejendommen vil ejer blive boende i lejligheden som lejer.
Ejendommens 2. sal består af 3 større klubværelser, med fælles køkken samt toilet & bad.
I baghuset er indrettet til en lejlighed på ca. 54 m², som nuværende ejer er ved at få godkendt til beboelse. Den resterende del af baghuset er rindrettet som overdækket carport med plads til 2 mindre biler.
Værkstedsbygningen består af 2 rum, det ene med 2 ældre skydeporte, er udlejet som værksted. Der er 1 tobenet lift i værkstedet. Det andet rum er et regulært værksted. Begge rum er med støbte gulve og uisoleret/uopvarmet.
For nuværende betaler ejendommen for alt forbrug, men man kunne med stor fordel opsætte forbrugsmålere, og ved lejerskifte få lejerbetalt forbrug. Dette vil forbedre ejendommens driftsregnskab markant.

Nakskov, der er Lollands største by, ligger smuk for enden af Nakskov Fjord. Byen har mange hyggelige stræder og gader – heriblandt en af Danmarks ældste gågader.
Ejendommen er beliggende tæt på Nakskovs gågademiljø. I bymidten af Nakskov finder man et godt og bedt udvalg af butikker, restauranter, pengeinstitutter, frisører, øvrigt blandet liberalt erhverv og gode indkøbsmuligheder via de kendte større dagligvarebutikker. Af butikker/erhverv kan bl.a. nævnes H&M, Louis Nielsen, Expert, Storgaard Cykler, Bog & Ide, Profil Optik, Jyske Bank, Kræmmerhuset, Byens Dyreklinik, Normal, Nakskov Frisøren m.fl.
Fra ejendommen er der desuden kort afstand til gode indkøbsmuligheder og Nakskov station som ligger blot fem minutters gang fra lejemålet.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
363.467,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
521,-
Årlige driftsudgifter kr.
260.594,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
374,-
Pris i kr.
1.300.000,-
Afkast %
7,91 %
Kr./m²
1.865,-

Lokalet

Etage areal
697 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
835 m²

Faciliteter

Bad
Garage
Gulvklinker
Toilet
Skydeport
Køkken

Teknik

Fjernvarme
Lift
Tørretumbler

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VEST- OG SYDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Apr2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere