SENEST SET
FAVORITTER

Søndergade 18, 4900 Nakskov

Ejendom med udviklingspotentiale

2.500.000,-
7,51 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 47301548

Klassisk byejendom helt centralt i Nakskov med både bolig og erhverv

• Klassisk byejendom med både bolig & erhverv

• Godt butikslokale i forskudt plan.

• Stor lejlighed i 2 plan med nyt køkken

• Ny ejer har mulighed for selv at benytte ejendommen

• Mulighed for tilskud via byfornyelsespulje

Ejendommen er fra 1907, og er en klassisk byejendom med en meget flot og detalje orienteret facade. Ejendommen indeholder 1 erhvervslokale på 345 m² samt en lejlighed til beboelse på 250 m². Erhvervslokalet er beliggende i stueplan med et forskudt plan da der efter indgangen er 2 trin op til selve lokalet.

Erhvervslokalet er et forholdsvis dybt lokale, med en del skæve vinkler/kroge på grund af diverse vægge i lokalet, hvilket giver en unik mulighed for inddeling. Bagerst i lokalet er der et personale område med tilhørende toilet. Som en del af erhvervslokalet er der 109 m² på 1. sal som er indrettet med 3 kontorområder.

Lejligheden er beliggende i 2 plan på hhv. 1 & 2. sal. Lejligheden er på 1. salen er indrettet med en stor stue i hele ejendommens bredde ud mod Søndergade. Et nyistandsat værelse samt køkken med flotte sildebens parketgulve. Køkkenet er med hvide skabe, sort bordplade og sort udsugning/ ovn mm. samt et lille toilet i flot stand.

2. salen i lejligheden indeholder et stort badeværelse, flere gode værelser i varierende størrelse. Et ældre tekøkken samt et rum der er velegnet som et bryggers med varmtvandsbeholder og mulighed for vaskesøjle/tørretumbler. Fra 2. salen er der udgang til en overdækket terrasse.

Lejernes forbrug aftages efter egne målere, heraf vand og varme via forbrugsregnskab og EL direkte til leverandør.

Opdragsgiver oplyser at ny ejer kan søge byfornyelsesfonden om et tilskud øremærket til istandsættelse af facader og bindingsværk. Ny ejer skal forventeligt selv betale ca. ½ delen af det beløb som fonden kommer med.

Se mere på:
https://www.lolland.dk/fritid/tilskud-og-puljer/nakskovbymidtefond

Ejendommen er beliggende i det absolutte centrum i Nakskov på en af de mest befærdede gågader med under 1 minuts gang til Axeltorv, og tæt på både Søndergade/Nygade, som også er gode handelsgader.

I bymidten af Nakskov finder man et godt og bedt udvalg af butikker, restauranter, pengeinstitutter, frisører, øvrigt blandet liberalt erhverv og gode indkøbsmuligheder via de kendte større daglig-varebutikker. Af butikker/erhverv kan bl.a. nævnes H&M, Louis Nielsen, Expert, Storgaard Cykler, Bog & Ide, Profil Optik, Jyske Bank, Kræmmerhuset, Byens Dyreklinik, Normal, Nakskov Frisøren m.fl.

Der er fine off. transportmuligheder i nærheden af ejendommen, og særdeles gode parkeringsmuligheder på en af de 8 offentlige parkeringspladser, som er inden for en radius af 500 m.

Havneområdet og stationen kan nås på ca. 5 min, på gåben, og butikker, cafeer, skoler og andet nødvendigt - er alt sammen indenfor få km. fra ejendommen. Nærmeste motorvej er ved Maribo som man kan køre til på ca. 20 min.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
316.500,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
532,-
Årlige driftsudgifter kr.
80.764,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
136,-
Pris i kr.
2.500.000,-
Afkast %
7,51 %
Kr./m²
4.202,-

Lokalet

Etage areal
595 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
352 m²

Faciliteter

Badeværelse
Toilet
Tekøkken
Parkeringsplads
Parketgulv
Terrasse
Køkken

Teknik

Tørretumbler
Udsugning

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VEST- OG SYDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Maj2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere