SENEST SET
FAVORITTER

Østergade 18, 4900 Nakskov

God Investeringsejendom i Nakskov

2.375.000,-
7,48 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 47301191

Klassisk byejendom med gode moderne lejligheder og erhvervslejemål med potentiale beliggende centralt i Nakskov

Bygning 1 - forhuset mod Østergade
Ejendommen er en klassisk byejendom med erhverv i stueplan og boliger på 1. og 2. sal.

Stueplan:
Erhvervslokale med store vinduespartier mod Østergade og egen indgang både mod gaden og bag bygningen. Salgslokalet kan opdeles i to hvis der måtte være behov for dette ved evt. lejerskifte - nuværende erhvervslejer (forening) har været i ejendommen i mange år. Bagbutikken er indrettet med toilet, lager og adgang til overdækket gård, hvor der kan opstilles/indleveres varer og lign.

1 sal. og 2. sal:
Der er tre lejligheder på 1. sal, hvoraf de to store også har adgang til 2. sal via egen trappe. Alle tre lejligheder er i god stand, og de to største er i særdeles god stand, med fritlagte bjælker på 2 sal, gode store værelser, plankegulv/parketgulve - samt nye køkkener og badeværelser. Der er hhv. tre og fire værelser i de to største lejligheder i to plan - og begge disse lejligheder har gode ugenerte terrasser med direkte udgang fra lejlighederne - i baggården. Den mindste lejlighed er i god middel stand, med værelse og stue, samt køkken og badeværelse. Lejer i denne lejlighed, har mulighed for at bruge det store fælles gårdmiljø til udeliv.

Der er nyere rødt tegltag på bygning 1, som er i god stand, og ældre rødt tegltag på bygning to, som er i ok stand. Bygningerne er opført i sten og pudset i lyse brune nuancer.

Bygning 2 - baghuset
Denne bygning anvendes som skur/opbevaringsrum for lejerne - og der er adgang via terrasserne direkte ind i skuret, eller fra stueplan i gården.

Ejendommen er beliggende i Nakskov centrum, kun få min gang fra stationen, indkøb og havneområdet. Skole og fritidsaktivitet er indenfor 10 min. gang fra ejendommen. For at sikre en fortsat vækst og bosætning i området, har Lolland kommune mfl. Udformet Nakskov 2030strategien – se mere her https://www.lolland.dk/document/d319da8f-b1bd-4a5ba897-038ec6796357

Denne strategi indeholder tre fokusområdet for byens udvikling - Bydmidten (Nyt hotel, Byhuse til ferielejligheder, Levende bymidte og Byfond), - Havnen (Marinaen, Rekreativt byrum på Honnørkajen), - Hestehoved og Fjorden (rekreative faciliteter, forbindelse mellem by og havn, Outdoor resort). Disse tiltag skal bla være med til at løfte turisme omsætningen i området til mere end 350 mio. kr årligt frem mod 2030, samt skabe nye arbejdspladser og turisme indtægter. Detailhandlen i Nakskov – der er Lollands absolut største by med 13.000 indbyggere, har en omsætning ca. 1 mia. kr. pr. år - og trækker kunder fra hele oplandet til handel/indkøb omkring bymidten, hvor også alle de store dagligvare kæder er beliggende.

Nakskov og Vestas har altid været synonym med hinanden, og der udvikles fortsat på dette, hvor Vestas nu har mere end 500 medarbejdere i området, andre store virksomheder som Normann Copenhagen, har også en stor del af deres aktiviteter i byen. Og infrastrukturelt, arbejdes der på at halvere tidsforbruget på rute 9 Lolland, direkte til Svendborg. I Nakskov centrum/ bymidte, investeres der mere end 180 mio. kr over de næste 10 år, bla. med en total renovering/modernisering af Axeltorv.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
253.200,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
415,-
Årlige driftsudgifter kr.
78.997,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
130,-
Pris i kr.
2.375.000,-
Afkast %
7,48 %
Kr./m²
3.893,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
610 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
876 m²

Faciliteter

Badeværelse
Bjælker
Toilet
Gård
Opbevaringsrum
Parketgulv
Plankegulv
Tegltag
Køkken
Lager
+Mere

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Jun2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere