SENEST SET
FAVORITTER

Søndergade 26, 4900 Nakskov

Strøgejendom med bedste beliggenhed

7.950.000,-
9,00 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 47300805

En af de absolut bedste strøg ejendomme i Nakskov, stærke erhvervslejere og gode stabile boliglejere

Flot, og velholdt strøg ejendom i Nakskov, stærke erhvervslejere og gode boliger med stabile lejere.

Leje niveau for boligerne ligger generelt under niveau for Nakskov, et valg udlejer har truffet, for at sikre stabile og langvarige leje relationer.
Begge erhvervs lejemål er tip top istandsat. De har begge været udsat for brand for nogle år siden, og er derfor top moderne, med det nyeste i lofter, gulve, vægge mv.
Facaden på ejendommen er en af de mest iøjnefaldende i Søndergade, og ligger perfekt ift kundestrømmen fra p- området ved den lokale Meny butik, der er placeret præcis bag denne ejendom. Der er passage mellem ejendommen, og naboen der huser Matas, direkte ned til, p-pladserne - og genboen er H&M, som også skaber stor kundestrøm til denne del af Søndergade.

Alle boligerne er moderne, lyse og pænt indrettet, med nye vinduer i alle enheder - samt nyere køkkener, badeværelser og ordentlige vægge og gulve.
Mange af gulvene er de 'gamle' trægulve, som er flot behandlet, og giver et godt look og god stemning i lejlighederne. I taglejligheden er der fritlagte bjælker i alle rum, og køkkenet er flot indbygget i disse bjælker.
Den største lejlighed (egen indgang - og i to etager) har flotte trægulve, nyt køkken, to nyere baderum, dejligt bryggers 7 vaskerum - fem værelser og en skøn tag terrasse med udsigt over kanalen.
Der er 6 lejligheder i ejendommen - og alle er rigtig godt indrettet, velholdte og med godt lejepotentiale.
4 tre værelses lejligheder
1 fire værelses lejlighed
1 fem værelses lejlighed

Stueetagen huser Jack & Jones og ONLY - begge mærker under Bestseller koncernen. J&J har indført deres nye koncept for mindre byer I Nakskov, med et mindre sortiment - der profil mæssigt passer til markedsområdet. J&J har butik på ca. 160 m2, samt mindre lager, toilet mv. Alt er nyt i butikken
ONLY har ligeledes valgt Nakskov til med deres nye koncept til mindre provinsbyer, der butik er på ca 470 m2 inkl mindre lager, toilet, køkken og kælder mv.
I butikkerne er der lagt vedligeholdelses frie klinker på gulve, glatte lyse gips vægge, nye støjdæmpede lofter og nye og flotte indgangspartier.
ONLY butikken er også indgang og butiksfacade om mod Havnegade, skråt over for Menys hovedindgang - og dermed stor synlighed til begge sider.
Det er en sjældent udbudt ejendom, der har tilhørt nuværende ejer siden 1979 - og har gennemgået en forvandling til i dag at fremstå som en af Nakskovs flotteste bolig, butik og investerings ejendomme.

bullits
Flot og velbeliggende butiks og boligejendom
Velholdt ude og inde
Godt startafkast
Udviklings muligheder ift markedsleje

Beliggenhed
Ejendommen er beliggende direkte på Nakskovs mest befærdede strøg gade, med en stærk kundetsrøm. Der er p-pladser ved siden af ejendommen, og stærke naboer som H&M, Matas mv.
Nakskov station ligger 10 min gang fra ejendommen, havneområdet, skole, fritids aktiviteter mv. ligger også inden for 10 min gang fra ejendommen.

Forslag til anvendelse

Boligejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
922.800,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
731,-
Årlige driftsudgifter kr.
193.873,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
154,-
Pris i kr.
7.950.000,-
Afkast %
9,00 %
Kr./m²
6.300,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1262 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
760 m²

Faciliteter

Baderum
Bjælker
Toilet
Indgangsparti
Kælder
P-plads
Terrasse
Trægulve
Køkken
Lager
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK