SENEST SET
FAVORITTER

Havnegade 61, 4900 Nakskov

Ejendom i Nakskov med udsigt til havnen

2.500.000,-
10,87 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 70 23 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8129

Investeringsejendom i Nakskov med udsigt til havnen

Hvis du tænker på eller ligefrem drømmer om at investere i en flot ejendom bestående af lejligheder, som du kan leje ud, og erhverv i stueetagen, så er du nu faldet over det helt rette til lige netop det formål. Her får du nemlig en nydelig ejendom, som rummer fem gode og store lejligheder alle sammen helt perfekte til udlejning. Foruden de fem lejligheder er der også erhverv i stuen. Til ejendommen hører derudover også en stor kælder, som man eventuelt kan tilbyde lejerne af lejlighederne som en ekstra gode. Der er pt. udlejet 103 m² i stueetagen, som anvendes til lager, kølerum, opbevaring og indlevering af varer.

Køber du denne ejendom, kommer du til at eje en bygning med en af de mest centrale beliggenheder i Nakskov. Desuden er der fra ejendommen også en smuk udsigt til havnen, og denne vil uden tvivl tiltrække en del lejere.

Ejendommen blev opført i 1945 og fremstår både flot og velholdt. Indvendigt trænger ejendommen til en renovering, således at hver lejlighed står indflytningsklar til eventuelle lejere. Mange elementer i de forskellige lejligheder er dog uden tvivl værd at bevare. Her kan især nævnes det smukke sildebensparket i den ene lejlighed samt de franske dobbeltdøre, som går igen i alle lejlighederne.

Med den centrale beliggenhed er ejendommen tæt på alt det, man kunne tænkes at have brug for. Gågaden i Nakskov er befinder sig nemlig lige bag ejendommen og er spækket med spændende butikker og forskellige spisesteder, og som derfor også vil være med til at tiltrække fremtidige lejere. Fra Nakskov Station kan man komme med lokalbanen og ind til både Maribo og Nykøbing Falster, skulle man en dag have brug for det.

Slå til i dag og gør en god investering!

Forslag til anvendelse

Spisested
Butikker
Lager

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
468.450,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
433,-
Årlige driftsudgifter kr.
192.883,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
178,-
Pris i kr.
2.500.000,-
Afkast %
10,87 %
Kr./m²
2.313,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1081 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
650 m²

Faciliteter

Kælder
Sildebensparket
Udsigt

Teknik

Kølerum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK