SENEST SET
FAVORITTER

Højen 34, 4300 Holbæk

UNIKT BOLIGOMRÅDE - I HOLBÆK

0,-
0,00 %
Pris i kr. - Udbud/licitation Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 58 50 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 1716032

BEBYGGELSE I INDTIL 10 ETAGER I HOLBÆK HAVE

KONTANT KØBSTILBUD ØNSKES

TILBUDSFRIST D. 22.11.2019, KL. 12.

For Holbæk Kommune udbydes ejendommene til salg på vilkår i henhold til lovbekendtgørelse om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme nr. 799 af 24/06 2011.

Holbæk Have er et byområde som er beliggende meget tæt på Holbæk Centrum. Hele området udgør ca. 20 ha. og har i mange år haft anvendelse for byens sportslige aktiviteter, med bl.a. byens stadion som det centrale element. I Holbæk har man etableret Holbæk Sportsby, som er anlagt i byens sydlige bydel - og med helt moderne og attraktive faciliteter, flytter byens sportsaktiviteter hertil, således Holbæk Have frigives til et nyt og spændende byområde.

Holbæk er gennem de seneste år blevet en særdeles attraktiv by for bosætning. Med unik natur, ikke mindst præget af Isefjorden og Fælleden, har man her en række skønne naturområder indenfor meget kort afstand. Med station - med togforbindelse direkte til København og motorvej - ligeledes til København, har man også en veludviklet infrastruktur, der er nødvendig, for at man kan tiltrække en bred målgruppe til boliger i byen.

Der er skabt en helhedsplan til inspiration for udbygning af området, der giver mulighed for at bygge efterspurgt boligbyggeri i byen.

Området søges bebygget med en variation af boliger og der kan etableres bebyggelse i indtil 10 etager. Holbæk Kommune lægger - jf. senere - vægt på flere parametre i valget af indkomne købstilbud.

Køber gives mulighed for at byde på hele området eller en del heraf, dog minimum 25%. Evt. med køberet for hel eller del af restarealet.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
Pris i kr.
0,-
Afkast %
0,00 %
Kr./m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
177250 m²

Faciliteter

Udbygning

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere