SENEST SET
FAVORITTER

Roskildevej 345, 4390 Vipperød

Projektgrund

3.500.000,-
-2,47 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 46 35 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12818190

Projektgrund - tæt/lav - Vipperød

Her udbydes spændende og regulær grund på 7.366m2 med byudviklingsmulighed for videre projektudvikling, eller til entreprenør som byggeprojekt med forventet op til 2.946m2 tæt/lav bebyggelse. Beliggende på Kildevangsvej, der er adgangsvej til hele det attraktive Kildevangskvarter, og afgrænset af Roskildevej mod øst, samt af Nygårdsvej mod syd. På nabo-arealet mod vest forventes udstykket villagrunde til åben/lav bebyggelse.

Vipperød er en attraktiv mindre stationsby få kilometer fra Holbæk, nær motorvejen og med tog til København. I byen er god skole, daginstitutioner, dagligvareindkøb m.v., og frem for alt et godt sammenhold, og der sker en pæn tilflytning til byen.

Udbydes som råjord, hvor køber skal byggemodne arealet i forbindelse med byggeriet, herunder med eventuelle arkæologiske- og jordbundsundersøgelser, ligesom køber skal betale tilslutningbidrag til vand, el og kloak.

Lokalplan forventes godkendt lokalplan sommer 2019. Der forventes bebyggelsesprocent på 40, hvilket giver mulighed for 25-30 boligenheder.

Der foreligger en bebyggelsesskitse for arealet, der kan være inspiration for køber. Denne indeholder 11 stk. 1-plans rækkehuse og 15 stk. 2-plans rækkehuse, med areal ialt ca. 2.896m.

Grunden ligger ejermæssigt i et selskab, der alene har haft til formål at købe og videreudvikle denne grund. Der vil derfor være mulighed for, at overtage grunden ved selskabsoverdragelse, der aftales særskilt.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
87.822,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
Pris i kr.
3.500.000,-
Afkast %
-2,47 %
Kr./m²
475,- (grundareal)
+Mere

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
7366 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere