SENEST SET
FAVORITTER

Sognegårdsvej 2A, 4520 Svinninge

God investeringsejendom

30.000.000,-
4,61 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3283 XX XX Se nummer
E-mail xx@staderhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: ER-TM011

 

Ejendommen I 2012~stod de klar, de solide, røde mursten med adressen Sognegårdsvej 2, som i alt spænder over syv rækkehuse i to etager og en form som en hestesko. Ejendommen er opført, så der er minimal vedligeholdelse, og fælles for alle syv lejemål er centrum, hvor et grønt fællesareal giver plads til at etablere nabofællesskab beboerne imellem. Flere enheder har desuden udgang til have- eller terrassearealer, og standen er gennemgående fin.
~
Den gråpudsede facade med de mange vinduespartier indrammer i alt fem lejligheder i fin stand, som har til huse på Sognegårdsvej 4. Selvom ejendommen dateres helt tilbage til 1850, er hele molevitten ombygget i 1975, så hvert enkelt lejemål fremstår med moderne faciliteter og mange muligheder for både singler, par og familier - der er sågar terrasse- eller havearealer, der hører med til lejemålene i stueplan.
~
Sognegårdsvej 6 fra 2014~udgøres af to rækker~af rækkehuse med i alt ni lejemål bygget i solide mursten, der sikrer minimal vedligeholdelse. Hvert eneste af rækkehusene har egen have og/eller terrasse, har to etager og er i fin stand med masser af plads til familielivet i grønne omgivelser.
~
Anvendelse Der er tale om en investeringsejendom med tre enheder og i alt 21 lejemål, som giver et samlet afkast på 4,61. Alle ejendomme er selvstændige enheder på hver deres matrikel, og der er derfor masser af muligheder for at skræddersy investeringen.
~
Beliggenhed Sognegårdsvej ligger i Kundby, en lille landsby med egen brugs og privatskole~ved den noget større Svinninge 5 km væk, som hører til Holbæk Kommune. Her er ca. 2.800 indbyggere, et bredt udvalg af butikker, skoler og pasningstilbud og ikke mindst elselskabet ANDEL, der har sit hovedsæde her. Der er samtidig 15 km til Holbæk og ca. 50 minutters kørsel til København.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.526.004,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
775,-
Årlige driftsudgifter kr.
156.662,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
80,-
Pris i kr.
30.000.000,-
Afkast %
4,61 %
Kr./m²
15.244,-

Lokalet

Etage areal
1968 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5516 m²

Faciliteter

Fællesareal
Terrasse

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VEST- OG SYDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Feb2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere