SENEST SET
FAVORITTER

Tysingevej 6A, 4360 Kirke Eskilstrup

7 boliger i fredeligt kvarter

3.900.000,-
10,25 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 40302214

Velholdt ejendom med flere boliger og tæt på offentligt transport

•Rummelig ejendom med 7 boligenheder
•Opdelt i enfamiliehuse og etageboligbygninger
•Velholdt ejendom såvel udvendigt som indvendigt
•Beliggende i fredeligt kvartet tæt på offentlig transport

Boligejendom med enfamiliehuse og etageboligbygninger

Den velholdte og hyggelige ejendom er beliggende på Tysingevej 6A i Kirke Eskilstrup, som tilhører Holbæk Kommune. Ejendommen er opført i 1913 og har et grundareal på 2.925 m². Desuden består ejendommen af 4 enkelte bygninger, der omfatter 7 boligenheder, hvilket udgør et bebygget areal på 397 m², imens det samlede etageareal for ejendommen er 547 m². Lejlighederne størrelser går fra 43 – 146 m² jf. BBR. (lejekontrakterne kan fravige en smule).

Ejendommen fremstår såvel udvendigt som indvendigt i fin stand. Ejendommen er løbende renoveret og sidst malet i juli 2021 der herved fremstår indbydende. Taget er af nyere dato, og fine vinduer pryder ejendommens ydre.

Rundt om ejendommen er der gode udenomsarealer med grussti og græsareal. Der er også en have samt en indkørsel tilknyttet ejendommen. Ejendommens udeladelser er opdelt således at 2 af lejemålene har egen have ellers kan alle nyde den flotte gårdsplads hvor man kan sidde ugeneret i skygge under det store gamle egetræ og nyde en kold læskedrik på en varm sommerdag.
Ejendommens 4 bygninger har alle gennemgået ombygning, hvoraf den seneste fandt sted i 2001. Varmeinstallationen for ejendommen er centralvarme med én fyringsenhed, og vandet forsynes af privat vandforsyningsanlæg.
Ejendommen har efter 1995 konverteret en garage på 75 m² til bolig, hvor udfaldet her betyder at ejendommen ikke skal sættes efter den omkostningsbestemte lejefastsættelse, men i stedet skal sættes efter ”det lejedes værdi” og ”fri leje”.
Ancienniteten af lejere difference fint, genudlejningsmulighederne er fine, bl.a. kom den seneste lejer ind denne sommer. Det er tydeligt at lejerne passer på ejendommen og fællesarealer de har brugsret til.


Beliggenhed: Fredelig beliggenhed i hyggeligt boligkvarter

Ejendommen er beliggende i et roligt boligkvarter i den lille stationsby Kirke Eskilstrup. Kirke Eskilstrup har et snævert udvalg af indkøbsmuligheder og diverse faciliter. Dog sydvest fra ejendommen, blot 7 minutter i bil, ligger Store Merløse, hvor der ligger en Dagli’ Brugsen, diverse butikker samt en folkeskole. Således er der kort afstand til hverdagens gøremål.

Blot 250 meter fra ejendommen ligger Kirke Eskilstrup Station, hvor der jævnligt afgår tog mod Slagelse og busser mod Holbæk. Nord for ejendommen ligger Holbækmotorvejen, hvor man på kort tid kan tilgå Holbæk.

Forslag til anvendelse

Boligejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
515.772,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
943,-
Årlige driftsudgifter kr.
127.166,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
232,-
Pris i kr.
3.900.000,-
Afkast %
10,25 %
Kr./m²
7.130,-

Lokalet

Etage areal
547 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2925 m²

Faciliteter

Fællesareal
Garage
Gårdsplads

Teknik

Centralvarme

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere