SENEST SET
FAVORITTER

Industrivej 3, 4340 Tølløse

Projektejendom - til nyt boligprojekt i Tølløse

3.995.000,-
5,35 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4635 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12821209

Projektejendom med mulighed for boligprojekt med 80 % bebyggelse

Spændende projektmulighed med en rigtig god beliggenhed i Tølløse midtby, lige overfor butikstorv med bl.a. dagligvareforretninger og i gå-afstand fra station med gode forbindelser til Holbæk, Kalundborg og København.

Grundens areal er 5.469 m² og er i kommuneplanens rammeområde 19.B02 udlagt til boligområde med til 80 % bebyggelse, i op til 3 etager eller 12,5 m højde. Byggeretten omfatter således 4.375 m², svarende til 40-50 boligenheder af de typiske størrelser i dagens marked.

På grunden er i dag en ældre fabriks-/værkstedsbygning med tilhørende beboelsesbygning. Begge er udlejet, men kan frigøres for lejere når projekt ønskes igangsat. Dette giver en helt særlig mulighed for, at have en indtægt på ejendommen, mens projektet udvikles, og der udarbejdes lokalplan.

Tølløse er én af Holbæk Kommunes hovedbyer med en del forretningsliv, skoler, institutioner, kultur- og fritidsmuligheder, og gode transportmuligheder uanset om det er med offentlige transport eller i bil, hvor motorvejen ligger med nem til- og frakørsel fra byen. Herudover er området kendt for en fantastisk natur med bl.a. "de sjællandske alper", skove og søer. Byen er første stationsby udenfor HT-området, og er derfor meget populær som pendlerby, og der har i flere år været en positiv befolkningstilvækst. Der er således behov for både boliger til familier, ligesom det voksende senior-segment har et stort behov for boliger.

Kontakt Nordicals Sjælland P/S for mere information, og for aftale om eventuel besigtigelse af ejendommen.

Forslag til anvendelse

Dagligvareforretning

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
261.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
266,-
Årlige driftsudgifter kr.
45.219,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
46,-
Pris i kr.
3.995.000,-
Afkast %
5,35 %
Kr./m²
4.068,-

Lokalet

Etage areal
982 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5469 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere