SENEST SET
FAVORITTER

Raadhusstræde 1, 4800 Nykøbing F

Investeringsejendom i Nykøbing Falster

20.750.000,-
7,99 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 47301178

Flot, attraktiv og sjældent udbudt investeringsejendom midt i Nykøbing Falster


Virkelig flot, attraktiv og meget sjældent udbudt investeringsejendom i det absolutte centrum af Nykøbing Falster

• Gode solide erhvervslejere med god spredning indenfor detail og liberalt erhverv
• 4 boliglejemål i størrelsesniveauerne 59-97 m2 – alle i en attraktiv og efterspurgt størrelse
• Gode parkeringspladser
• Meget sjældent udbudt ejendom
• Ejendommen fremstår såvel såvel inde som ude i en rigtig pæn vedligeholdelsesstandKarismatisk og velkendt investeringsejendom i bybilledet

Virkelig flot, attraktiv og meget sjældent udbudt investeringsejendom i det absolutte centrum af Nykøbing Falster.Ejendommen, der er markant og vel kendt i bybilledet, er beliggende lige midt i Nykøbing Falsters gågadeområde Rådhusstræde og Nygade.
Fra ejendommens øvre etager er der således en virkelig flot udsigt over byens tage. Ejendommen er oprindelig opført i 1960 og med løbende til- og ombygninger – senest i 2017/2018 hvor man ombyggede en del af ejendommen til 4 flotte beboelseslejligheder.
Ejendommen fremstår såvel inde som ude i rigtig pæn stand og med en facade i granit/stenfacade. Ejendommens tagkonstruktion er paptag.
Opvarmning sker via fjernvarme, og der er er pæne termovinduer overalt. På 2. sal er der solgardiner og flere af ejendommens facade-fuger er desuden løbende renoveret i bl.a. stueplan.
Ejendommen har 2 parkeringsarealer i baggården, hhv. grund-niveau samt kælder-niveau. Disse er udlagt med asfalt. Ejendommens trappeopgange og fælles gangarealer fremstår i en rigtig pæn stand.
Ejendommens meget store kælder rummer bl.a. varmecentral, teknikrum, parkeringsareal, rigtig mange disponible rum, toiletter, samt depotrum for ejendommens lejere. Der er desuden en stor gammel bankboks. Dele af kælderen kan tilgås via nyere elevator.
De 4 beboelseslejemål i attraktive størrelser på 85 m2, 97 m2, 59 m2 og 86 m2 er fra år 2017-2018, hvor man ombyggede en gammel kantine. De er således i en rigtig pæn stand og vil altid være nemme at finde lejere til.

Erhverv:
Ejendommens erhvervslejere er en fin blanding indenfor detail og liberalt erhverv. Erhvervslejemålene er overalt i rigtig pæn stand og indrettet til lejernes behov.
Stuelejemålene har enormt stor synlighed i gågademiljøet med mange daglige forbipasserende. Erhvervslejerne tæller bl.a. tøjbutik (Amore), Skobutik (Deichmann), Advokatkontor (Advodan), Sushi restaurant (Smag) samt flere speciallæger indenfor sundhed og velvære.

Bolig:
4 boliglejemål i størrelsesniveauerne 59-97 m2 – alle i en god størrelse, således meget attraktive og efterspurgte.


Ejendom beliggende i hjertet af Nykøbing Falster

Ejendommen har en særdeles god beliggenhed i hjertet af Nykøbing Falsters centrum, hvor man finder et bredt udvalg af cafeer, restauranter, butikker og liberalt erhverv. Dette gør, at der generelt er et godt trafikflow ved ejendommen.
Fra ejendommen er der blot 650 m til Nykøbing Falster st., som er et traffikalt knudepunkt i Nykøbing Falster. Fra stationen kommer man med tog direkte til Næstved st. på 35 min, Nakskov på 45 min og Køge på ca. 1 time.
Der er desuden kort afstand til flere busstoppesteder, hvorfor man generelt kan komme nemt rundt i Nykøbing Falster og omegn.
Ejendommen er beliggende 3,5 km fra Europavejen (E55), som bl.a. leder lige op til Sydmotorvejen (E47), hvorfor der generelt er rigtig gode tilkørselsforhold til ejendommen – både i eget transportmiddel eller via offentlig transport.
Ejendommen er desuden beliggende under 2 km fra Guldborgsund Zoo og Botanisk Have, som kan fremvise mere end 90 forskellige dyrearter og i tusindvis af planter, blomster og buske.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
2.347.129,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
605,-
Årlige driftsudgifter kr.
745.585,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
192,-
Pris i kr.
20.750.000,-
Afkast %
7,99 %
Kr./m²
5.347,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
3881 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2131 m²

Faciliteter

Depotrum
Kantine
Kælder
Parkeringsplads
Toiletter
+Mere

Teknik

Elevator
Fjernvarme
Teknikrum

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Kontor / - Mar2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK