SENEST SET
FAVORITTER

Østre Alle 110, 4800 Nykøbing F

Vandrehjemshotel med unik beliggenhed

10.000.000,-
9,05 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 47301441

Charmerende bygning på stor naturgrund, med mulighed for udvidelse - beliggende tæt på Nykøbing Falster

• Charmerende bygning på stor naturgrund, med mulighed for udvidelse

• God drift af restaurant og flere faste frokostaftaler

• Aftaler med faste kunder

• 22 dobbeltværelser med egne badeværelser med toilet

• Store spise- og festsale

• Afkast beregnet ud fra belægning på 55% og vær. pris på lige under kr. 600,-
(restaurantdrift ikke indregnet i rentabiliteten)

Ejendommen er opført i 1941, og væsentligt til- & ombygget i 2002. Ejendommen er opført i mursten med tegltag. Det samlede bygningsareal på i alt 1.547 m², er fordelt på 2 plan, indeholder 22 dobbeltværelser, alle med toilet & bad.

Værelserne er indrettet som dobbeltværelser, men er klargjort til, at der godt kan være 4 overnattende, hvilket forøger kapaciteten. Foruden værelserne er der også 3 store selskabslokaler og konferencerum. I forlængelse af selskabslokalerne er der et stort industrikøkken.

Ejendommen indeholder også en nydelig reception og der er stor flisebelagt terrasse ud mod den naturskønne grund med store flotte bevaringsværdige træer. Til ejendommen er der også et stort parkeringsområde med godt kørefast underlag, med direkte adgang til hovedindgangen.

Gulvene i ejendommen er en blanding af trægulve i selskabs- & konferencelokalerne, tæpper på værelserne, fliser/klinker i reception. Hovedparten af loftet er med akustik plader. Døre og vinduer er hvide. Vinduerne er termo. Taget er af ældre dato, men er løbende vedligeholdt bl.a. via understrygning.

I forlængelse af bygningen er der en ”forpagterbolig” på 140 m² i 2 plan med 4 gode værelser, som nemt kan omdannes, og blive en integreret del af vandrehjemshotellet, og herved forøge kapaciteten til overnattende gæster yderligere.

Ejendommen er beliggende centralt men alligevel isoleret med skøn omkransende natur. Man har blot få hundrede meter til nærmeste offentlige transport, og kun få min. kørsel til Nykøbing Falster station. Ligeledes er der under 2 km ind til gågaden i Nykøbing Falster, hvor der er et rigt butiks- og handelsliv.

Der er mange cykelruter i området samt ikke langt til ferie- og badeområdet ved Marielyst strand. I regionen finder man også andre turistattraktioner som Knuthenborg safaripark, Dodekalitten, Middelaldercenteret m.fl.

Der er udarbejdet en plan for udvikling af havnen i Nykøbing, hvor man over de næste 10-15 år vil omdanne 1,4 km erhvervshavn til et attraktivt byområde med adgang til vandet, masser af grønne områder, forskellige typer af boliger. Der forventes at der i slutningen af 2021 bliver taget politisk beslutning herom.

Forslag til anvendelse

Restaurant

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
2.604.888,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.684,-
Årlige driftsudgifter kr.
1.699.617,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
1.099,-
Pris i kr.
10.000.000,-
Afkast %
9,05 %
Kr./m²
6.464,-

Lokalet

Etage areal
1547 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
14920 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Parkeringsområde
Reception
Tegltag
Terrasse
Trægulve

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere