SENEST SET
FAVORITTER

Holger Brodthagensvej 12, 4800 Nykøbing F

Velbeliggende ejendom med højt afkast

8.995.000,-
9,16 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 59 50 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 10519125

Lang uopsigelig lejekontrakt med Silvan til 2028.

Flot ejendom med stor synlighed på Holger Brodthagensvej 12, med Silvan A/S som lejer.


Ejendommen er beliggende i et detailområde, der ligger i forlængelse af flere større centrale boligområder. De omkringliggende ejendomme huser butikker såsom Dansk Outlet og Bolighuset Nykøbing m.fl. Der opnås en stærk facadeeksponering af ejendommen, idét den ligger ud til den meget trafikerede rundkørsel ved Gedser Landevej og Grønsundvej, hvor en stor del af trafikken fra Nykøbing F. mod Gedser, Marielyst m.fl. hver dag passerer ejendommen.

Bygningsmæssigt har ejendommen et erhvervsareal på 3.654 m², hvor der er et velfungerende Silvan byggemarked. Et markant indgangsparti fører til det store butiksareal. Ejendommen rummer desuden lager og tilhørende personalefaciliteter såsom kontor, frokoststue, omklædningsrum m.v..

Ejendommen har et veldisponeret grundareal på 10.574 m², med stor befæstet parkeringsplads med plads til kundeparkering, udstillingsareal, lukket varegård, "Silvan Grillen" og drive-in trælast.

Lejekontrakten på hele ejendommen med Silvan A/S er indgået med en uopsigelighed frem til 28.02.2028 (inkl. 6 mdr. opsigelsesvarsel).

Silvan A/S har fremlejet et grundstykke på ca. 42 m2 til en fast food kiosk. Denne er beliggende på parkeringspladsen lige ved det markante indgangsparti. Lejeaftalen kan af hver part opsiges med 3 måneders varsel. Lejeren af fast food kiosken betaler el og vand direkte til forsyningsselskaberne. Der er ikke afståelsesret, men lejer er berettiget til helt eller delvist at fremleje lejemålet. Jf. lejekontrakten skal lejeren tilbagelevere det lejede, ryddet for fast food kiosken og evt. andre installationer.

I henhold til kommuneplan NYKF E6 ? Ehvervsområde ved Gedser Landevej, der er gældende for ejendommen, kan planrammeområdet bebygges med 55% som helhed. Området er i dag bebygget med XX%, hvorfor der på ejendommen kan være yderligere byggeretter. Vi henviser til Guldborgsund kommune for yderligere oplysninger herom.

Forslag til anvendelse

Kiosk

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.048.116,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
287,-
Årlige driftsudgifter kr.
237.354,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
65,-
Pris i kr.
8.995.000,-
Afkast %
9,16 %
Kr./m²
2.462,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
3654 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
10574 m²

Faciliteter

Indgangsparti
Kundeparkering
Omklædningsrum
Parkeringsplads
+Mere

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Mar2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK