SENEST SET
FAVORITTER

Torvet 6A, 4990 Sakskøbing

Investerings-/ projektejendom

1.845.000,-
0,01 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 47301586

Bynært beliggende ejendom – med mulighed for projektudvikling

• Stor og velbeliggende ejendom centralt i Sakskøbing – udviklingsmulighederne er mange

• Opførsel af boligbyggeri vurderes at være muligt på grunden mod Apotekervænget

• Gode erhvervslokaler i stueplan med fine mødelokaler – kan anvendes til kontor/butik

• 1 og 2 sal vil være velegnet til omdannelse til boliger

• Stort uudnyttet grundareal i baggården, som sammen med Torvet 4 vil kunne projektudvikles

Ejendommen ønskes solgt sammen med Torvet 4, og udbydes som projekt ejendomme, da begge har potentiale til såvel udvikling af erhvervslejemål, men især omdannelse og nyopførelse af boliger kan, for rette investor, være interessant på ejendommene.
Ejendommen består i dag af grundstykke med en stor bygning der vender ud mod Torvet, samt en mindre garage i gården, eneste udnyttede lejemål i bygningen pt. er en udlejet bolig på ca. 120 m² på 1. salen i ”baghuset”.
Øvrige lokaler som alle er registreret som erhverv er pt. ledige for købers egen udvikling af ejendommen – eller til lejere som de fremstår i dag.

Stueplan:
Tidligere bankfilial, der fremstår i ganske nydelig stand med stort møde/kundeområde med indgang fra både bag/- og forsiden af bygningen, samt et par gode kontorer/mødelokaler mode Torvet. Der er endvidere flere toiletter, garderobe samt godt stort køkken.
Stueplan vil kunne anvendes til mange typer erhverv – eks. butikker, fitness, liberale erhverv, behandlere eller lignende
1. og 2. salen mod Torvet vil være oplagt at konvertere til boliger efter gældende regler. Begge lokaler tilgås via trappeopgang mod Torvet, og disse vil kunne opdeles i to nye boliglejemål, eller fortsat anvendes som kontorer, behandler rum eller lign.
Kontorerne på 1. og 2. sal har opdelte rum der vil kunne omdannes til værelser, samt flere rum med gode trægulve og et par gode store rum/stuer mod Torvet.
Lejligheden på ca. 120 m² der har adgang via trappe fra baggården, er nydeligt indrettet med lyst køkken, stue, soveværelse og gangareal med vinduer mod Torvet, samt ekstra værelse og fint badeværelse i god stand.
Endvidere er der en rigtig lækker tagterrasse, som vender om mod den rolige lukkede gård mellem Torvet 4 og Torvet 6 (denne er udlejet).
Grunden bag bygningen er meget regulær, og sammen med grunden på Torvet 4a, vil den forventeligt kunne danne grundlag for mulig projektudvikling til nye boliger/erhverv.
Bygningen er gedigent opført i sten, og med delvis tegl/skifer og dug på taget – facaden er både foran og bagpå bygningen pudset og malet i lyse nuancer. Vinduer er alu/træ/plast overalt i bygningen
Ejendommen er oplagt for investor der – sammen med ejendommen Torvet 4a – kan se langsigtede udviklingsmuligheder i Sakskøbing som bosætnings by og handelsby – med skøn beliggenhed tæt ved vandet og nem adgang til motorvejen mod nord/syd.

Ejendommen er beliggende helt centralt i Sakskøbing, kun ca. 1 km fra motorvejen, få minutters gang fra stationen, og med restauranter, indkøb, skole og institutioner lige uden for gadedøren.
Der er masser af fritidsaktiviteter i Sakskøbing, og et godt og velfungerende sports-og ungdomsliv i byen.

Link til Torvet 4, 4990 Sakskøbing:

Forslag til anvendelse

Boligbyggeri

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
66.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
83,-
Årlige driftsudgifter kr.
78.467,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
99,-
Pris i kr.
1.845.000,-
Afkast %
0,01 %
Kr./m²
2.318,-

Lokalet

Etage areal
796 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1870 m²

Faciliteter

Badeværelse
Garage
Garderobe
Gård
Toiletter
Trægulve
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VEST- OG SYDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Maj2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere