SENEST SET
FAVORITTER

Vestergade 34A, 4850 Stubbekøbing

Projekt/investeringsejendom

3.850.000,-
1,55 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3283 XX XX Se nummer
E-mail xx@staderhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: ER-MI092

Projekt/investeringsejendom, stort potential

*346 m2 etageareal på 844 m2 grund.
*Central beliggenhed i Centrum.
*Oplagt at udnytte den fulde bebyggelsesprocenten.
*Meget fleksibel indretning i den eksisterende ejendom

Ejendommen:
Ejendommen overtages med 1 lejer, resten er til købers disposition. Jf. BBR er ejendommen opdelt i 2 boligenheder samt 2 erhvervs enheder. Udvendig har ejendommen de sidste 10 år gennemgået en total renovering med nyt tag mm. Ejendommen har tidligere huset en tandlæge klinik, og kræver en ombygning indvendigt, hvilket der er taget højde for i udbudsprisen.

Potentialet:
Da ejendommen allerede indeholder bolig og har fungeret som bolig tidligere, så anses det for et oplagt potentiale, at indrette hele ejendommen til nye beboelseslejligheder. Der er stor efterspørgsel på lejeboliger i Stubbekøbing og lejeniveauet man ser udbudt i området på gennem renoveret boliger, er ca. 1.100-1.300 kr i årlig leje pr. m², alt efter størrelse og indretning. Ud fra planløsningen og adgangsforholdene, så antager man, at det vil være muligt at etablere ca. 3-4 enheder i bygningen. Grundet en relativ lav skat i kommunen, kan man regne med fornuftige driftsudgifter (ca. 150 kr. i årlig drift pr. m²) og dermed et særdeles fornuftigt afkast ved fuldt udlejet investeringsejendom.

Beliggenhed
Ejendommen er beliggende på hovedgaden i Stubbekøbing på Falster. Den ligger i anden række fra vandet, og de fleste rum har vandudsigt mod Grønsund. Stubbekøbing er en tidligere købstad på det nordlige Falster med 2.230 indbyggere, beliggende 11 km øst for Nørre Alslev, 26 km sydøst for Vordingborg, 40 km nord for Gedser og 20 km nordøst for kommunesædet Nykøbing Falster. Byen hører til Guldborgsund Kommune og ligger i Region Sjælland
Vejdirektoratet bygger en ny Storstrømsbro, der forbinder Sjælland og Falster via Masnedø. Broen bliver ca. 4 km lang og er Danmarks tredjestørste bro efter Øresundsbroen og Storebæltsbroen.

I løbet af de seneste år, har interessen for investeringsejendomme flyttet sig ud over hovedstadens grænser, særligt til byer som Ringsted, Slagelse, Næstved, Vordingborg, Køge ,Holbæk samt Lolland og Falster.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
97.800,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
204,-
Årlige driftsudgifter kr.
37.613,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
78,-
Pris i kr.
3.850.000,-
Afkast %
1,55 %
Kr./m²
8.021,-

Lokalet

Etage areal
480 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
844 m²

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VEST- OG SYDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Apr2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere