SENEST SET
FAVORITTER

Slotsgade 31A, 4800 Nykøbing F

Portefølje af boligudlejningsejendomme

7.250.000,-
5,73 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 47301621

Alle ejendommene er beliggende centralt i Nykøbing Falster

Slotsgade 31A:
Moderne byhus i to plan, beliggende på hjørnet af Vandmøllestræde og Slotsgade i Nykøbing Falster centrum. Ejendommen har gennemgået modernisering/renovering overalt og fremstår meget flot inde, såvel som ude.

1. sals lejlighed:
Lejligheden tilgås ved fælles indgang med stuelejlighed, og via ny trappe der fører til an fordelingsgang hvor der er adgang til alle værelser, stue/køkken samt badeværelse.

Lejligheden har to gode store værelser, stor stue med køkken/alrum med udsigt over det lille torv. Køkkenet er nyt, og fremstår meget flot og velholdt. Der er trægulve, clickgulve samt klinker i badeværelset, som også er etableret indenfor de senere år. Lejligheden har endvidere en lille fin altan der vender ud mod den lille gård bag ejendommen. Alt i lejligheden er i god stand, og fremstår super lækkert

Stuelejlighed (anvendes af ejer):
Stort soveværelse, mindre gæstetoilet samt stort badeværelse med toilet. Via gangen tilgås stue/køkken alrum der vender ud mod det lille torv. Der er nye trægulve, nyt køkken, nyt badeværelse samt pænt lille entre område, der deles med lejligheden på 1. sal.

Møllebakken 2A:
Ejendommen består af et stort flot rødstenshus med høj kælder, stueplan samt 1. sal. Der er røde tegl på taget.

Kælder med fyrrum samt tre disponible rum. Stueplan med stort spisekøkken og rigtig flot stand, to stuer/alrum samt badeværelse og ekstra værelse. 1. salen indeholder 2 værelser samt godt badeværelse/toilet.

Huset er i rigtig god stand indvendig, og fremstår med fine planke/trægulve - gode badeværelser samt godt lyst køkken. Der er indlagt fjernvarme i huset, og der er godt have/gårdmiljø rundt om ejendommen.

Tværgade 52:
Nydeligt byhus beliggende på hjørnegrund kun ca. 100 meter fra stationen i Nykøbing Falster.

Der er pæne vinduer i god kvalitet overalt, samt skifertag/ zinkkviste - der vurderes i ok stand overalt. Der er desuden et hyggeligt gårdmiljø tilhørende ejendommen, med direkte adgang til ”Boulevarden”.

Rødstensejendom med skifertag og hvide vinduer i OK stand. Huset indretning er med tre plan, høj kælder, stueplan samt 1. sal.

Stueplan indeholder stort flot køkken med spiseplads, to gode rum/stuer samt toilet. Gulvene er i træplanker/linoleum i køkken. 1. salen består af tre gode værelser i rigtig god stand. Trappen til 1. salen er udført i træ.

Kælderen nås med direkte indgang fra gården, og tre disponible rum samt nuværende lejers værksted.

Kirsebærvej 1:
Nydeligt byhus opført i sten og med pudsede facader der er malet ”Skagensgul” - der er rødt tegltag på bygningen. Der er nyere trævinduer overalt, og pæne zinkkviste på 1. salen.

Stueplan indeholder entre og køkken med adgang til lille bryggers og haven, samt stue og toilet/badeværelse. 1. salen indeholder 3 værelser i gode størrelser, til eks. børneværelser/soveværelser.

Der er fint udendørs haveanlæg bag huset, og haven er god og ugeneret samt lukket af med plankeværk og god låge mod gaden. Der er fjernvarme i huset.

Læsøvej 2:
Ejendommen er et klassisk parcelhus opført i gasbetonsten og pudset gråt. Boligen ligger på en hjørnegrund med en fin stor have, egen carport og redskabsskur i indkørslen. Huset har eternittag.

Indrettet i et plan med fordelingsgang, med adgang til alle husets værelser, stue, køkken samt bad/toilet og bryggers. Det er indrettet med 4 gode værelser, badeværelse - godt stort bryggers samt stor dagligstue/spisestue med direkte adgang til huset køkken.

Nørrevænget 19:
Ejendommen er et mindre rækkehus i udkanten af Nykøbing Falster, og er opført i sten og efterfølgende pudset/malet. Taget er tegl og er fra huset blev opført, vinduer er træ. Der er en god lille have bag huset, og foran ligeså et lille stykke have.

Indrettet med høj stueplan, hvor der er køkken, to værelser, badeværelse samt stue med udgang til have/ terrasse. I kælderen er det fint lysindfald, to gode rum samt mindre depotrum og bryggers/alrum med mulighed for vaskesøjle mv.


Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
584.178,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
816,-
Årlige driftsudgifter kr.
169.033,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
236,-
Pris i kr.
7.250.000,-
Afkast %
5,73 %
Kr./m²
10.126,-

Lokalet

Etage areal
716 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2435 m²

Faciliteter

Altan
Bad
Depotrum
Gæstetoilet
Gård
Spiseplads
Kælder
Spisekøkken
Redskabsskur
Tegltag
Terrasse
Trægulve
Køkken

Teknik

Fjernvarme

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VEST- OG SYDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Apr2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere