SENEST SET
FAVORITTER

Skolegade 8, 4800 Nykøbing F

Byejendom centralt i Nykøbing Falster

1.975.000,-
6,83 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 47301189

Klassisk byejendom som har et bygningsareal på 254 m² m. to gode boliger og et erhvervslejemål

Bygningen er opført i 1927 som en klassisk byejendom, der er sammenbygget med Skolegade nr. 6. Ejendommen består af bygningsareal på 254 m² og samlet grundareal er på 405 m² - bebyggelsesprocenten for området hedder 130%, og der er flere bygninger rundt om denne ejendom, der er nyopført, og baggården i denne ejendom åbner plads til yderligere boliger.

Bygningen er opført i røde/brune sten, og har diverse fine arkitektoniske præg rundt om vinduer og dørpartier. Der er store vinduer i stueplan hvor garnforretningen har til huse, samt tre kviste på 2. sal mod gaden. To af disse er nyrenoverede.

Stueplan: Detail/liberalt erhverv eller lignende kan have en rigtig god forretning i disse lokaler. Der er godt butikslokale mod gaden, mindre lagerrum samt køkken og toilet. I den mindre bygning bagerst i gården, der er koblet på hovedhuset, har garnforretningen også et mindre lager/adm. Der er indgang til stueplan både fra gården og gaden.

1. sals lejligheden er på 89 m² - med eget bad/toilet samt to værelser/stue og køkken. Lejligheden har udsigt til såvel gaden som gården, og et rigtig godt lysindfald. Køkkenet er i hvide moduler, og med en lille spiseplads. Gulvene er udført i lyst laminat/trægulve. Vægge og lofter er gips/ træ - og malet i lyse nuancer. 2. sals lejligheden er på 88 m² - med tre værelser/stue og køkken „alrum“ med lille spiseplads samt toilet/bad. Der er tre gode kvist vinduer mod Skolegade samt et stort vinduesparti mod gården og et kvistvindue. Der er endvidere en lille entre i lejligheden, ud til trappeopgangen. Gulve er udført i træ/laminat/linoleum.

Ejendommen er beliggende helt centralt i Nyk.F kun få meter fra gågaderne, ca. 5 min. gang til havneområdet og 5 min. gang til stationen. Der er butikker, cafeer, skole, institutioner og rigt kultur liv indenfor ganske få min. gang fra ejendommen. Der er endvidere masser af p-pladser på arealet bag ved det nyopførte „Støberiet“.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
201.720,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
617,-
Årlige driftsudgifter kr.
13.800,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
42,-
Pris i kr.
1.975.000,-
Afkast %
6,83 %
Kr./m²
6.040,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
327 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
405 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Spiseplads
Kviste
Lagerrum
P-plads
Trægulve
Køkken
Lager
+Mere

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Sep2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK