SENEST SET
FAVORITTER

Enighedsvej 44, 4800 Nykøbing F

Centralt i Nykøbing Falster

9.700.000,-
7,81 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 47301166

Rigtig god ejendom, attraktivt afkast samt lang uopsigelighed på stor erhvervslejer

Ejendommen er oprindeligt opført opført i 1961 og senere renoveret i 2009. Ejendommen er beliggende centralt i et større boligområde i Nykøbing Falster. Nykøbing Falster er en attraktiv handels og uddannelsesby med et stort opland.

Ejendommen er opført i røde mursten og med henholdsvis rødt tegltag og paptag. Ejendommen er en blandet ejendom med to erhvervslejemål, som på nuværende tidspunkt er lejet ud til SPAR købmand og Casero (bageri). SPARs andel udgør 942 m² og Caseros andel udgør 91 m². SPAR er klassisk indrettet som lokalt supermarked med stort salgsområde samt baglokaler med køle/frys, personalefaciliteter, flaskerum, lager mv. Bag ejendommen er der gode tilkørselsforhold og aflæsningsområde i.f.t. vareindlevering. Bageriet er også klassisk indrettet til formålet med bl.a. gode baglokaler til produktion for bageriet. Bageriet kunne alternativt omdannes til f.eks. restaurant/spisested.

Derudover har ejendommen fem boliglejemål, som alle er lejet ud. Disse lejemål ligger mellem 45 m² og 95 m². Lejemålene er i en meget attraktiv størrelse, og vurderes nemme at udleje/genudleje. Lejemålene fremstår lyse og velvedligeholdte. Den store kælder kunne evt.
omdannes og udnyttes til opbevaring, både for private og virksomheder, og derved genere en yderligere indtægt. Samlet set består ejendommen af et etageareal på 1.357 m², herudover et kælderareal på 624 m². Grunden er ca. 2.362 cm². Til ejendommen er der et større asfalteret parkeringsareal med ca. 40 p-pladser på den anden side af gaden.

Alt i alt en rigtig god ejendom med en god beliggenhed, et attraktivt afkast samt god lang uopsigelighed på den store erhvervslejer.

Ejendommen ligger centralt i Nykøbing Falster på Norgesvej 7 & Enighedsvej 44-46. Dette er en klar fordel for SPAR, som står for størstedelen af lejemålet. Udover den centrale placering, drager ejendommen også fordel af busstoppestedet Enighedsvej 56, derudover er der ca. 1,5 km til Nykøbing Falster station. Ydermere findes den lokale sejl og fiskerklub ca. 1 km fra ejendommen.

Nykøbing Falster er hovedbyen i Guldborgsund kommune med 16.940 indbyggere. Denne by anses som værende Lolland-Falsters uddannelses-, handels- og industrimæssigt centrum. Nykøbing Falster har en masse kultur- og fritidstilbud, som andre større provinsbyer.

Særligt for Nykøbing er dog folk samarbejder for at bevare disse „særlige“ aktiviteter, som bl.a. omfatter egen travbane, eget sygehus, flere hoteller og en meget velfungerende fodboldklub, der skaber et fællesskab. Flere kendte investorer er desuden engageret i en række af disse projekter.

Forslag til anvendelse

Boliglejemål

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
999.400,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
736,-
Årlige driftsudgifter kr.
39.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
29,-
Pris i kr.
9.700.000,-
Afkast %
7,81 %
Kr./m²
7.148,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1357 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2362 m²

Faciliteter

Kælder
Parkeringsareal
Tegltag
Lager
+Mere

Teknik

Køl

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Mar2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK