SENEST SET
FAVORITTER

Jernbanegade 15A, 4800 Nykøbing F

Centralt i Nykøbing Falster!

32.000.000,-
6,12 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 47300996

Centralt beliggende ejendom, 10 boliger og 3 erhvervslejemål, i en af Nykøbing Falsters bedste gågader

Centralt beliggende ejendom, 10 boliger og 3 erhvervslejemål, i en af Nykøbing Falsters bedste gågader.

Ejendommene består af Jernbanegade 15 og 17, to særdeles charmerende by ejendomme i Nykøbing Falster, med flotte arkitektoniske præg mod gågaden.

Begge ejendomme er godt vedligeholdt, vinduer, døre mv. er løbende udskiftet, og fremstår i god stand/ kvalitet. De er opført i røde sten mod Jernbanegade og gule sten mod gården
Ejendommene fremstår med røde tegl og skiffertag, nyere kviste og enkelte franske altaner. Bygningerne nr. 15 og nr. 17 er begge nydelige og med flot klassisk arkitektur og fremstår som nogle af gadens pæneste klassiske rødstensejendomme.

Nr. 15.
7 gode og velholdte lejligheder, med god indretning og gode adgangsforhold via en rigtig pæn og velholdt trappeopgang med dør tlf. Der er endvidere bagtrappe, der fungerer som brandtrappe og ekstra op/ nedgang til gården.
Lejlighederne er fordelt som følger
2 stk. på 243 m2,
3 stk. på 188 m2
samt to på hhv. 128 og 115 m2
2 erhvervslejemål i stueplan på hhv. 362 m2 samt 348 m2 inkl kælder - begge erhvervslejemål er i særdeles god stand
Lejlighederne er ganske charmerende med stuklofter, ældre plankegulve, gamle kaminer i mange lejligheder samt nyere køkkener og bad i alle lejligheder. Der er i alle lejligheder udsigt til gågaderne samt baggården, og fra 2 og 3 sals lejlighederne, er der udsigt over byens tage til begge sider.

Nr. 17.
3 gode og moderne lejligheder, der er gennemrenoveret indenfor de seneste 10 år. Der er adgang til lejligheden i nr. 17 via gården der hører til ejendommene nr. 15 og nr. 17
Lejlighederne er fordelt som følger
1 stk. på 120 m2
2 stk. på 176 m2
1 godt erhvervslejemål på 176 m2, der er under renovering og modernisering og klar til udlejning
Lejlighederne i denne bygning er opført, og / eller renoveret inden for de sidste 10 år, og har alle udsigt til Jernbanegade samt baggården.

Til ejendommene hører et stort gårdområde/ baggård - der idag anvendes til garager samt ældre bygning der anvendes som værksted mv.
Lokalplanen giver tilladelse til yderligere opførsel af lejligheder, som vil give begge ejendomme et endnu bedre præg - og i særdeleshed vil styrke værdien af alle lejemål.
Projektet har tidligere været drøftet med kommunale instanser, og det vil forventes, at der dispenseres, således der kan bygges i 3 1/2 plan som resten af ejendommen, samt nabo ejendommene hvor der også er godkendt byggeprojekt i denne højde. Der er tilladelse til byggeri i to plan i denne del af lokalplanen.

Området
Helt centralt beliggende byejendom i gågade området i Nyk. Falster.
Der er p-pladser i gården til ejendommens beboere, som der er idag, og mulighed for opbevaring af cykler mv. I området mellem Skolegade og Dronningensgade er der gode store offentlige p-pladser, og få hundrede meter fra ejendommen er byens torv, med en masse restauranter, cafeer mv.
Der er ca. 5 min gang til stationen, med direkte togforbindelse mod Kbh, Næstved mv. samt sydpå mod Rødby og Femern forbindelse, når denne er færdiggjort.
Nyk. Falster centrum er samtidig beliggende med vand/ havneområde til hele den ene side af byen, og dermed er der rige muligheder for vandsports aktiviteter, og kommunen arbejder på en langsigtet og offensiv plan for udvikling af hele havneområdet - over de kommende 10 til 20 år.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
2.347.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
941,-
Årlige driftsudgifter kr.
90.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
36,-
Pris i kr.
32.000.000,-
Afkast %
6,12 %
Kr./m²
12.831,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
2494 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1510 m²

Faciliteter

Altan
Bad
Baggård
Gårdområde
Kviste
Kælder
P-plads
Plankegulv
Stuklofter
+Mere

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Apr2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK