SENEST SET
FAVORITTER

Slotsgade 2, 4800 Nykøbing F

Investeringsejendom m/bedste beliggenhed

7.600.000,-
6,04 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 55 78 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 47300853

Investerings/ boligejendom med bedste beliggenhed på torvet i Nykøbing Falster.

Sjældent udbudt strøgejendom i topkvalitet

Investeringsejendom med bedste beliggenhed på torvet i Nykøbing Falster - totalrenoveret både inde og ude. Ejendommen er beliggende som en af de mest markante hjørneejendomme på Slotsgade og Torvet i Nykøbing F. Den huser i dag en meget populær restaurant (gennem de sidste 8 år) - „The Burger“, der har et flot lokale i stueetagen, med god udeservering forår/sommer og efterår. Restauranten, The Burger, er en del af en kæde, med flere restauranter rundt om på Sjælland, og er meget populær i Nykøbing Falster.

Ejendommen fremstår som en flot del af Slotsgade/Torvet, med sit ældre præg, sammen med flotte nye detaljer som kviste, hvide vinduer, samt store vinduespartier i restauranten, der giver et godt indtryk både ude og inde, og en lys og præsentabel restaurant. På 1. sal er der to lejligheder på hhv. 89 og 69 m2. Den største af disse har indgang fra Slotsgade, og har hele „vinklen“ på ejendommen med som stue, og har derved et skønt udsyn over både Slotsgade og Torvet. Der er tre værelser, stue, nyere køkken, nyt badeværelse samt god entre. Lejligheden på 69 m2, har indgang sammen med Restaurantens personale indgang via Torvet 12, og denne lejlighed har 2 gode værelser, god stor stue, nyere køkken og badeværelse - samt en direkte udsigt fra alle vinduer til Torvet.

På 2. sal er der en enorm og smuk lejlighed på hele 157 m2. Der hviler en ro og god atmosfære i denne bolig, med 4 store værelser, stor stue og køkken med masser af plads, samt nyt badeværelser - denne lejlighed har hele 2.-salen, og dermed vinduer hele vejen rundt i ejendommen, via Slotsgade/Torvet. En toplejlighed med en super beliggenhed. På 3. sal, er der endnu en skøn bolig, der via kvist vinduer, har et dejligt særpræg, både ude og inde. Der er 3 værelser, stue, bad og køkken -alt i rigtig god kvalitet og nyt. Igen er der kun denne lejlighed på etagen, så der er udsigt hele vejen rundt på ejendommen, og ud over byens øvrige tage, ud mod havneområdet.

Der har tidligere været Matas-forretning i ejendommen, og der vil være et godt potentiale for en ny butik på dette hjørne, da strøgkunderne går direkte forbi ejendommen fra de store p-pladser ved Toldbodgade, op mod byens torv og butikker.

Centralt beliggende i Nykøbing F centrum med kort afstand til alle tænkelige butikker, skole, institution, kulturliv mv. Der er et rigtig „byliv“ og få minutter til offentlig tranport og ca 10 min på cykel til Nykøbing F. station.

De væsentligste offentlige transportforbindelser er:
Ejendommen er beliggende 800 m. fra Nykøbing F. station.
Blot 115 m. fra ejendommen findes nærmeste busstoppested.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
526.135,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
898,-
Årlige driftsudgifter kr.
20.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
34,-
Pris i kr.
7.600.000,-
Afkast %
6,04 %
Kr./m²
12.969,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
586 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
219 m²

Faciliteter

Bad
Kviste
P-plads
Udsigt
Køkken
Bad
+Mere

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Sep2019

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere