SENEST SET
FAVORITTER

Søndergade 6, 4990 Sakskøbing

Velholdt ejendom med god beliggenhed

1.350.000,-
8,03 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 47300818

Velholdt ejendom med god beliggenhed centralt i Sakskøbing - Fuldt udlejet, med gode lejere

På Søndergade 6 i Sakskøbing ligger denne gode investerings/ udlejningsejendom, med to gode boliger på 1 salen (den ene med udgang til lækkert altan/ terrasse) og mindre erhvervslejemål i stueetagen.

Begge boliger har opgang gennem mindre port/ passage, hvor de har god fred og ro.

Boligen 1 sal tv. ligger med vinduer og udsigt ud til Søndergade, og er tip top moderne. med nyt køkken i hvide elementer, nyt badeværelse, samt nye døre og vinduer. Lejligheden indeholder to gode værelser, stue samt godt stort badeværelse.
Der er nye tæpper på gulvet i hele lejligheden, og alt er lyst og moderne.
Boligen 1 sal th. har stue, køkken og alrum ud i et, med stort vindues parti ud mod haven - som medfølger i dette lejemål. Der er endvidere soveværelse med direkte adgang til toilet/badeværelse.
Denne lejlighed har også mindre sydvendt altan/ terrasse, med egen trappe direkte ned i baggården/ haven.

Taget er delvist paptag og eternit og vurderes at have mange års levetid endnu.

Kontoret/ butikken i stueetagen, anvendes i dag af mindre IT/ tele firma - og er moderne indrettet, med lyse Pergo gulve i kontorer og møderum, samt mindre køkken med lyst inventar.
Der er et stort butikslokale/ kontor ud mod Søndergade, med særdeles gode lysindfald gennem de store vindues partier, og mindre kontor/ fælles rum i midten af lejemålet. Mod haven/ gården, er der et rigtig godt mødelokale.
Der er mindre køkken og kælder i ok stand til dette lejemål. I kælderene findes endvidere diverse installationer til hele ejendommen - god høj og tør kælder.

Ejendommen er opført i røde sten, og ud mod Søndergade er den filset i røde nuancer. Mod gården står den i de oprindelige sten.
En rigtig god mindre blandet ejendom, med gode boliger, og mindre erhvervslokale med gode anvendelses muligheder for flere typer erhverv. Nuværende ejer har været meget bevidst om at holde en rigtig god vedligeholdelses stand gennem årene.

Bullits
- Velholdt mindre ejendom
- God beliggenhed central i Sakskøbing
- Godt startafkast
- Fuldt udlejet, med gode lejere

Området
Sakskøbing har flere festivaler i løbet af året, navnlig i sommersæsonen. Således bliver der afholdt ærtefest i juli, hvor der bl.a. er fællesspisning på hovedgaden. I september måned afholdes Sydhavsøernes Frugtfestival, hvor lokale producenter kommer til byen, hvor de udstiller og sælger frugt. Festivalen startede som et høstmarked i 2007, men har udviklet sig voldsomt siden da, og over 20.000 personer besøgte festivalen i 2014, hvor der bl.a. var DM i smoothies og kampspisning af frugt. Til kampspisningen 2014 deltog borgmestrene for Guldborgsund og Lejre Kommune (John Brædder og Mette Touborg), roerne Mads Rasmussen og René Holten Poulsen samt Christian Bitz og Jens Stenbæk.

Hotel Saxkjøbing blev bygget omkring år 1800 og har siden 2006 været drevet af Claus Meyer som hotel og restaurant, der især bruger lokale råvarer. Nabobygningen, der rummede Saxkjøbing Theater, blev overtaget i 1968 og integreret i hotellet.[

Beliggenhed
Ejendommen er beliggende helt centralt i Sakskøbing, kun ca 1 km fra motorvejen, få min gang fra stationen, og med restauranter, indkøb, skole og institutioner lige uden for gadedøren.
Der er masser af fritidsaktiviteter i Sakskøbing, og et godt og velfungerende sports og ungdoms liv i byen.

Forslag til anvendelse

Udlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
154.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
575,-
Årlige driftsudgifter kr.
6.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
22,-
Pris i kr.
1.350.000,-
Afkast %
8,03 %
Kr./m²
5.037,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
268 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
413 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Toilet
Kælder
Mødelokale
Terrasse
Port
Køkken
Kontor
+Mere

Teknik

Tv

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Aug2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK