SENEST SET
FAVORITTER

Jernbanegade 13, 4800 Nykøbing F

Nytænkende og visionært ejendomsprojekt

57.145.000,-
5,25 %
Pris i kr. - Projekt Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 40301551

Flot etageejendom i nyere røde sten, der fremstår som en af gadens flotteste ejendomme

Der er en rigtig god butiksfacade, der tiltrækker stor opmærksom med Only butik. Ejendommen/lejlighederne tilgås gennem en god bred passage fra Jernbanegade, eller fra P-området bag ejendommen fra Skolegade og Dronningensgade
Stueetage: Only - tøjbutik - meget flot og velholdt med meget synlig butiksfacade ud til gågaden.
1. sal: Der skal etableres 8 lejemål. Mod gågaden kommer tre flotte lejligheder, med direkte udsigt til Jernbanegade, og enormt lysindfald fra sydvendte vinduer. I den midterste del af 1 salen - „kernen“ af ejendommen, hvor der tidligere lå el-trappe til H&M butikken - bliver der etableret to rigtig spændende boligenheder, med lysindfald via ovenlys vinduer fra den fælles tagterrasse. Disse vinduer kan åbnes - el - således at der kan skabes både frisk luft og ekstra lysindfald. Der kan ikke kigges ned gennem disse vinduer fra tagterrassen. Disse to lejligheder, vender ud mod den smalle passage, hvor der skal etableres trappeopgang samt elevator. Rigtig god udnyttelse af denne del af lokalet.
Overfor disse, den „mørke“ del af ejendommen, laves fælles depotrum til alle lejligheder.
Bagerst på 1 salen, ud mod baggården/ p -pladserne opføres mindre lejemål, med franske altaner, samt vinduer i hele lejlighedens bredde/ rum.
2 sal: Der etableres 5 lejemål, 1 x 2 vær. og 4 x 3 værelses, med meget flot udsigt, til begge sider - bagsiden vender ud til den lækre fælles terrasse og der isættes nye vinduer mod gaden med franske døre. I „baghuset“ etableres 2 lækre treværelses lejl. med bagside mod gården til p-pladserne, hvor der også isættes døre/ vinduer, der kan åbnes op. Indgang til disse er via tagterassen, og de får således lækkert lysindfald fra begge sider.
3 sal: De to lejligheder øverst i ejendommen, bliver „luksus“ lejligheder, med fantastisk udsigt over byens tage, kirketårnet og med egen trappe/ svalegang som adgang til lejlighederne.
Disse lejligheder vurderes som særdeles attraktive i Nykøbing Falster, og løsningerne der tænkes ind med vinduer/ kviste giver et helt „terrasse præg“ inde i lejlighederne.
Tagterrassen - som er fælles - giver et rigtig godt rum for udeliv, og størrelsen på denne gør, at der kan sidde flere lejere ude samtidig, og alligevel have et „eget rum“. Udsigten mod Nord og Vest er supergod fra terrassen.
Der er indgået lejekontrakter med meget solide lejre og der er små fem års uopsigelighed. Det er Bestseller og Sportsmaster der ønsker at være placeret på byens bedste beliggenhed og i ny renoverede lokaler.
Projekt med boliger på de øvre etager er projekteret og under igangsætning. Det er muligt at købe ejendom med projektet færdiggjort og udlejet til den anførte pris. Alternativt kan ejendomme købes med afslag efter forhandling hvor køber selv færdiggør projektet med indretning af boliger.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
3.268.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.440,-
Årlige driftsudgifter kr.
399.698,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
176,-
Pris i kr.
57.145.000,-
Afkast %
5,25 %
Kr./m²
25.185,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
2269 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
864 m²

Faciliteter

Altan
Depotrum
Kviste
Svalegang
Terrasse
+Mere

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Aug2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK