SENEST SET
FAVORITTER

Emil Aarestrups Gade 5, 4990 Sakskøbing

Projektejendom med udsigt til Sakskøbing Havn

1.999.000,-
-3,89 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 59 50 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12519197

Central beliggenhed med gåafstand til hovedgaden

Nu er der mulighed for at erhverve sig en super spændende projektejendom - lige ved det smukke og attraktive havneområde i Sakskøbing.

Sakskøbing er en mindre stationsby med små 5.000 indbyggere. Byen er en gammel købstad der har formået at følge med tidens udvikling, og den fremstår i dag generelt som en pæn og velholdt by. Sakskøbing omgives af enge, skov og marker - og selvfølgelig den smukke fjord. Hotel Saxkjøbing huser i dag en restaurant drevet af Claus Meyer.
Fra ejendommen er der kort afstand til motorvej E47 hvorfra der er under 10 km til Maribo, 18 km til Nykøbing Falster og ca. 30 km til hhv. Rødbyhavn og Vordingborg. Nakskov ligger ca. 35 km fra ejendommen ad Primærrute 9.
Fra stationen afgår lokalt tog mod Nakskov og Nykøbing Falster. Herfra kan der skiftes til tog mod Vordingborg, Næstved, Ringsted og København.
Byen rummer flere sportsmuligheder inkl. svømmehal. Der er skole og daginstitutioner i byen.

Ejendommen ligger ved havneområdet centralt i Sakskøbing - i gå-afstand til Torvet og de omkringliggende butikker i den hyggelige bymidte. Ligeledes ligger Netto i kort afstand fra ejendommen, mens flere supermarkeder nemt nås på cykel eller i bil.

Havneområdet er i dag under udvikling og omdannelse til boligområde, med ind til flere spændende igangværende og afsluttede projekter. Bl.a. kan nævnes Sakskøbing Boligselskabs restaurering og omdannelse af den gamle Qvades Silo, samt det smukke gamle pakhus der bl.a. huser et fitnesscenter. Ind til flere af havneområdets gamle industribygninger er i dag omdannet til pæne erhvervsejendomme.

Ved havneområdet finder man desuden den smukke Fjordsti der fører til Maltrupvænge Lystbådehavn.

Ejendommen består af to selvstændige ejendomme, der sælges samlet. I alt 3.964 m² med direkte udsigt til fjorden og det idylliske havneområde.
På den ene matrikel (Havnegade 11) ligger i dag et ældre parcelhus, mens der på den anden matrikel ligger et fungerende bådværft på 766 m², der drives af nuværende ejer, samt den gamle brandstation på 127 m² der bl.a. anvendes til keramikværksted.

Kommuneplanrammen udlægger kun en del af ejendommen (parcelhuset beliggende Havnegade 11) til beboelse, men kommunen har tilkendegivet, at de er villige til at indgå i en dialog om udvikling af ejendommen til boligformål.
Havnegade 11 er på nuværende tidspunkt lokalplanlagt til bolig og kan bebygges med 75% i max. 2½ etage. Det vil være oplagt at inddrage denne del af ejendommen i en ny lokalplan, idet ejendommen iht. kommuneplan 2019 kan lokalplanlægges til op imod 80% boligbebyggelse.

Forslag til anvendelse

Fitnesscenter

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
79.047,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
69,-
Pris i kr.
1.999.000,-
Afkast %
-3,89 %
Kr./m²
1.755,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1139 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3964 m²

Faciliteter

Svømmehal
Udsigt

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK