SENEST SET
FAVORITTER

Nørregade 30, 4800 Nykøbing F

Centralt beliggende bolig- og erhvervsejendom

2.795.000,-
3,97 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 54851 XX XX Se nummer
E-mail xx@john-ole.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 19022-1I

Centralt beliggende bolig- og erhvervsejendom med mulighed for 2 lejligheder.

Virkelig godt beliggende og spændende bolig- / erhvervsejendom med 298 m2 beboelse og 266 m2 i kælderen, som p.t. er udlejet for kr. 12.000,- pr. måned ekskl. forbrug. Den ligger på en 537 m2 grund tæt på togstation, centrum og alle faciliteter. Den er opført i røde sten med rødt tegltag og hvide, sprossede vinduer. Den opvarmes med fjernvarme. Forbrugsmålere er adskilt for begge enheder.

BEBOELSE, 1. SAL:
Pæn, tæppebelagt trappeopgang med egen hoveddør. Pænt gæstetoilet med flisegulv, malede vægge, vask og hvid sanitet. Meget stor entré/hall med spots i loftet, stor spejlvæg og skabsvæg med skydelåger. Godt bryggers med flisegulv, bord med vask, skabe, hylder og dør til tagterrasse. Godt depot- / viktualierum med flisegulv og hylder. Meget stort soveværelse med toiletbord, skabe, dør til walk-in closet og dør til bad. Lækkert badeværelse med opvarmet flisegulv, flisevægge til loft, skabe med 2 vaske, 2 store vægspejle, spots, 3 trin op til lækkert spa-kar samt sauna med flisegulv. Stort, funktionelt BIGA-køkken med grå bordplader, alle hvidevarer og hyggelig bar/spiseplads til 4 personer. Hyggelig og lys opholdsstue med skydedøre til spisestue. Flot spisestue med sildebensparket, stukloft og 4-fløjet glasdørsparti til udestue. Lækker, opvarmet udestue i træ og mursten med diagonalt flisegulv, store vinduespartier og dør til 74 m2 lækker og helt ugeneret tagterrasse.

2. SAL: (kan ombygges til separat lejlighed)
Meget stort forrum / stue med 2 store tagvinduer og loftlem med stige. Meget stort, gennemgående gavlværelse med 4 store tagvinduer. Stort soveværelse med bred kvist, 3 skabe og dør til badeværelse. Pænt badeværelse med vinylgulv, malede vægge, skab med vask og bruseniche. Lejligheden har fyldningsdøre, delvis stuklofter, god vedligeholdelse m.m.

ERHVERV MED STOR LOFTHØJDE:
Dejligt udstillings- og ekspeditionslokale med flisegulv og malet betongulv. Pænt kundetoilet med flisegulv, vask og hvid sanitet. Teknikrum. Stort kontor med køkken-arrangement, spiseplads og dør til lille baghave med fliser. Mandskabsrum med flisegulv, vask og bruseniche. Stort lager / værksted med bred port til forpladsen, som har flere parkeringspladser.

Forslag til anvendelse

Lager
Bar
Værksted
Bolig- og erhvervsejendom
+Mere

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
144.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
255,-
Årlige driftsudgifter kr.
31.817,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
56,-
Pris i kr.
2.795.000,-
Afkast %
3,97 %
Kr./m²
4.956,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
564 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
537 m²

Faciliteter

Depot
Bad
Betongulv
Flisegulv
Fyldningsdøre
Gæstetoilet
Hall
Spiseplads
Kundetoilet
Opholdsstue
Parkeringsplads
Sauna
Sildebensparket
Stuklofter
Tegltag
Vinylgulv
Port
Køkken
Bad
Værksted
+Mere

Teknik

Fjernvarme
Teknikrum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere