SENEST SET
FAVORITTER

Gamle By 3, 4690 Haslev

Spændende investeringsejendom i Haslev

7.700.000,-
9,75 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 70 23 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8125

 

Trænger du til en udfordring, skal du ikke lede længere. I populære Haslev åbner vi for salget af en oplagt investeringsejendom med tre lejemål, hvoraf to pt. er udlejet, og det sidste er perfekt til at rumme en større virksomhed. Her er i dén grad mulighed for at få gang i en spændende forretning, hvor der ingen grænser er for potentialet.

Adressen er Gamle By 3 i et velbefærdet industriområde tæt ved bymidten af den hyggelige by. Foran ejendommen findes gode parkeringsforhold for både kunder og personale, og den centrale placering klos op ad hovedvejen er veldisponeret for forbipasserendes nysgerrige blikke. Haslev kendetegnes især for sin hyggelige atmosfære, og som erhvervsdrivende her, kan du se frem til at have base i de skønne rammer.

De tre lejemål rummer hver især spændende muligheder for dig. De to, der allerede er udlejede, bebos for tiden af en Fakta og en tandlæge, mens det sidste står åbent for muligheder. Med hele 12 reelle kontorer, en stor kantine og 705 m2 kan det voluminøse lejemål snildt rumme en større virksomhed. Selvom lokalerne trænger til en kærlig hånd, står det allerede nu klart, at der med brede vinduespartier og store rum findes en god grobund for et sundt og behageligt arbejdsmiljø.

Så står du med et firma med vokseværk, eller kilder det blot i fingrene for at sætte tingene i stand, så er du kommet til det rette sted. Vi glæder os meget til at høre om dine tanker og visioner for Gamle By 3!

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.016.594,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
587,-
Årlige driftsudgifter kr.
259.988,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
150,-
Pris i kr.
7.700.000,-
Afkast %
9,75 %
Kr./m²
4.446,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1732 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3090 m²

Faciliteter

Kantine
Parkeringsforhold
Kantine

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Kontor / - Jun2019

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere