SENEST SET
FAVORITTER

Tyttebærvej 27, 4654 Faxe Ladeplads

Storparcel til 27 villagrunde

3.882.800,-
-0,03 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7022 XX XX Se nummer
E-mail xx@erhvervsmaegler.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: ERH20191

 

I udkanten af Faxe Ladeplads mod nord og med fantastisk udsigt over åbne marker og fredskov - udbydes denne storparcel på 38.453 m². Der kan evt. bydes på del af arealet.

Storparcellen er beliggende i forlængelse af eksisterende nyere boligområde ved Brombærvej/Gartnerhaven og skal indgå i samme grundejerforening.

Jvf. gældende lokalplan er storparcellen udlagt til åben/lav boligbebyggelse (parcelhuse) med grundstørrelser på mindst 700 m².

Bebyggelsesforholdene giver mulighed for at etablere ca. 27 boligenheder, som illustreret på vejledende udstykningsplan fra Faxe Kommune, som erstatter vejledende udstykningsplan i lokalplanen (kortbilag 3).

Storparcellen er IKKE byggemodnet og køber forestår for egen regning etablering af vej, overkørsel, internt fortov og vejbelysning o.s.v. samt betaling af tilslutningsafgifter og ledningsarbejder fra anvist tilslutning.


Den vejledende pris for storparcellen er fastsat til kr. 100 pr. m² ekskl. moms. Købsprisen vil blive tillagt moms.
Udover storparcellen skal der tilkøbes areal til etablering af regnvandsbassin på 2.500 m², som er fastsat til kr.15 ekskl. moms.


Købstilbud (som rekvireres hos ErhvervsMægler Næstved) ønskes ledsaget af udstykningsforslag med mål samt forslag til bebyggelsens udformning med varierende parcelhuse. Det er dog muligt for køber blot at stå for byggemodning af storparcellen og derefter sælge de udstykkede parcelhusgrunde, hvorefter slutkøberne står for at bygge eget hus. Eventuelle referenceprojekter modtages ligeledes. Endeligt skal købstilbuddet være ledsaget af bankerklæring eller bankgaranti for dokumentation for købers betalingsevne.

Ejendommen udbydes efter reglerne om offentligt udbud, jvf. bekendtgørelse nr. 396 af d. 03.03.2021.

Byrådet forbeholder sig ret til frit at vægte højeste tilbudspris, udstykningsforslag med mål og mulighed for variation i boligernes udformning.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
1.001,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
Pris i kr.
3.882.800,-
Afkast %
-0,03 %
Kr./m²
101,- (grundareal)
+Mere

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
38453 m²

Teknik

Fax

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere