SENEST SET
FAVORITTER

Bregentvedvej 30, 4690 Haslev

Spændende storparcel fx til bofællesskab

0,-
0,00 %
Pris i kr. - Udbud/licitation Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7022 XX XX Se nummer
E-mail xx@erhvervsmaegler.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: ERH20031

 

For Faxe Kommune udbydes i offentligt udbud storparcel på 22.767 m², hvoraf en del af arealet er udlagt til grønt område med offentlig adgang.

Grunden er centralt beliggende i Haslev med under 1 km til Torvet og 1,2 km til stationen.

Grunden indgår i en helhedsplan udarbejdet af Juul-Frost arkitekter, som ønskes realiseret i en ny lokalplan og konkrete byggeprojekter. Lokalplanen udarbejdes endeligt i samarbejde med køberen af storparcellen.

I helhedsplanen for området er der lagt op til, at der vil kunne etableres ca. 48-80 boliger i 3 klynger og i 2 eller 3 etager. Desuden at der etableres et boligområde med fokus på fællesskab, tryghed, fleksibilitet og bæredygtighed.

Bebyggelsesprocenten fastsættes til 26 % for området som helhed, eller området deles op i et grønt område på 8.917 m² og et byggefelt på 13.850 m², svarende til en bebyggelsesprocent på 44 % i byggefeltet.

Bebyggelsen skal placeres mod Grøndalsvej, og der skal udlægges areal til 1 p-plads pr. bolig på fælles p-pladser. Den sydøstlige del af området udlægges til fælles grønt område, som køber selv skal etablere, gerne i form af en offentlig park.

Grunden er delvist byggemodnet, og køber skal ud over købsprisen afholde udgifter til vandforsyning (inkl. tilslutningsafgift og stikledninger til boliger), evt. udvidelse af bestående elinstallationer og stikledninger, varmeforsyning (inkl. tilslutningsbidrag), etablering af grønne områder (overdrages til grundejerforening) og eventuelle yderligere jordbunds- og forureningsundersøgelser.

En stor del af grunden er forurenet og er kortlagt på vidensniveau 2 (V2).

Udbuddet er uden mindste pris. Der vil til købesummen blive tillagt moms.

Købstilbud skal afleveres i lukket kuvert mærket "KØBSTILBUD" til ErhvervsMægler Næstved, Toldbodgade 4, 4700 Næstved senest den 27. juli 2020. Afgivelse af købstilbud skal ske ved at udfylde og underskrive købsaftale, som rekvireres hos ErhvervsMægler Næstved.

Købstilbuddet skal ledsages af et udkast til skitseprojekt med angivelse af bebyggelsesplan og beskrivelser af arkitektur og indretning.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
Pris i kr.
0,-
Afkast %
0,00 %
Kr./m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
22767 m²

Faciliteter

P-plads

Teknik

Fax

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK