SENEST SET
FAVORITTER

Allegade 32, 4690 Haslev

Udlejningsejendom med 2 lejemål

2.400.000,-
5,86 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 47301861

Fuldt udlejet ejendom med minimalt behov for løbende vedligehold og administration.

Ejendommen ligger i villakvarter på Allegade, der løber parallelt med Haslevs hyggelige handelsgade, Jernbanegade. Her er med andre ord kort afstand til alt - det være sig indkøb, caféer/restauranter, lægehus, stationsplads, skole, sport og fritidsaktiviteter.

Ejendommen er opført i 1920 og er i 2. etager med én bolig i stueetagen og én på 1. sal. Ydervægge er udført i mursten med hvidpudset facade i stueplan og Hardieplank beklædning i grå nuance på 1. sal. Taget er med røde tegl, som er understrøget og nyere zink tagrender. Vinduer i ejendommen er udskiftet i 2005 med lavenergiruder.

De to lejligheder har begge et areal på 101 m² og er identiske opbygget med 3-værelser. Både køkken og badeværelse er i pæn stand og renoveret for ca. 10 år siden. Ejer har desuden for ca. 4-5 år siden istandsat facaden, herunder efterisoleret med 100 mm i vægge i stueplan og 150 mm på 1. sal samt renoveret mansardtag og opsat zink tagrender. Udover boligarealet på 202 m² er der kælder på 42 m² og 38 m² uudnyttet tagetage.

Kælderen benyttes af lejerne til vaskerum og opbevaring. Ejendommen har separatkloakering og er forsynet med højvandsluk.
Til lejlighederne er der dejlig ugeneret vestvendt have samt et udhus. Lejerne står selv for at passe haven og udearealerne samt renholdelse af trappeopgang.

Opvarmning foregår med fjernvarme, hvor der er særskilt målere til hver boligenhed, således at lejerne selv betaler direkte til fjernvarmeselskabet. Tilsvarende er der individuelle målere til el og vand for hver boligenhed dog med undtagelse af vandforbrug i stueetagen, betaler lejerne her også direkte til forsyningsleverandører.
Ejendommen fremstår i rigtig pæn stand såvel udvendigt som indvendigt, dog trænger trappeopgangen til istandsættelse.
En nem ejendom med minimal vedligeholdelse som samtidig rummer et lille lejepotentiale samt evt. mulighed for på sigt at inddrage uudnyttet tagetage til enten selvstændig boligenhed eller sammenlægge med lejlighed på 1. sal.

Forslag til anvendelse

Udlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
180.365,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
893,-
Årlige driftsudgifter kr.
43.045,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
213,-
Pris i kr.
2.400.000,-
Afkast %
5,86 %
Kr./m²
11.881,-

Lokalet

Etage areal
202 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
586 m²

Faciliteter

Badeværelse
Kælder
Køkken

Teknik

Fjernvarme

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VEST- OG SYDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Maj2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere