SENEST SET
FAVORITTER

Vestergade 3A, 4690 Haslev

God beliggenhed centralt i Haslev

5.975.000,-
6,75 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 47301140

Rigtig god udlejningsejendom med flotte veldisponerede lejemål

I hjertet af Haslev by udbydes her en god og charmerende fuldt udlejet investeringsejendom bestående af 5 boligenheder og 1 erhvervslejemål. Ejendommen er oprindelig opført i 1901 og består af 2 sammenhængende bygninger – et forhus og baghus. I forlængelse heraf i baggården findes yderligere et udhus, der oprindeligt er opført som hestestald, og helt bagerst på grunden en fin lille overdækket terrasse til fælles brug for ejendommens beboere. Ejendommen fremstår med pudset facade (som trænger til renovering) og eternittag.

Lejemålene er disponeret således, at der fra Vestergade er adgang til erhvervslejemålet og 4 af boligerne. De 3 af boligerne på hhv. 109, 115 og 96 m² har fælles opgang og ligger på hver deres etage. Fra opgangen er der desuden videre adgang ud til det aflukkede gårdmiljø. Den 4. bolig på 111 m² ligger på 1. sal og har egen indgang fra gaden. Endelig er der fra baggården adgang vi trappeopgang, der også fungerer som bagtrappe for øvrige lejligheder, til en mindre 1-væreseslejlighed på 1. sal. på 36 m² (udlejet areal ifl. lejeaftale 20 m²). Fælles for alle lejlighederne er, at de er veldisponeret og fremstår i en særdeles pæn stand, som tydeligt afspejler nuværende ejers løbende vedligeholdelse og renovering. Særligt er 2 lejligheder helt nyistandsat inden for de seneste år.

Udover den indvendige vedligeholdelse har ejendommen for ca. 4 år siden fået udskiftet alle vinduer med nye støjdæmpende termovinduer ligesom der for nylig er installeret ny fjernevarmeunit og vandbeholder. Ejendommens beliggenhed i Haslev er rigtig god og risikoen for tomgang i ejendommen må anses for yders begrænset. Erhvervslejemålet på 135 m² er i september 2020 genudlejet til Italiensk Pizzeria på lejekontrakt med 2 års uopsigelighed og kan tidligst fraflyttes den 1. september 2022. Der udarbejdes både vand- og varmeregnskab for ejendommen.

Ejendommen er beliggende i centrum af Haslev, i sidegade til gågaden. Haslev centrum er karakteriseret ved et godt udvalg af butikker, kontorer, restauranter og caféer. I Jernbanegade, tættest mod stationen, finder man det største udvalg af detailforretninger, bl.a. Haslev Apotek, Matas, Tøjeksperten, Sportigan m.fl. Der er desuden ejendomsmæglere, banker, klinikker og andre liberale erhverv i gaden, som også er med til at skabe god kundestrøm og liv.

Haslev er en by i god vækst, og fremskrivninger på befolkningstallet viser positiv udvikling for tilflyttere - og her nyder Haslev især stor gavn af beliggenheden tæt ved motorvejen, egen togstation samt gode uddannelsesinstitutioner, efterskoler mv.

Forslag til anvendelse

Udlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
506.189,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
865,-
Årlige driftsudgifter kr.
114.958,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
197,-
Pris i kr.
5.975.000,-
Afkast %
6,75 %
Kr./m²
10.214,-

Lokalet

Etage areal
585 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
517 m²

Faciliteter

Gårdmiljø
Terrasse
Kontor

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere