SENEST SET
FAVORITTER

Bråbyvej 52A, 4690 Haslev

Projektejendom i Haslev!

5.995.000,-
5,61 %
Pris i kr. - Projekt Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 47301193

Investeringsejendom med stort udviklingspotentiale og god beliggenhed i Haslev.

- Boligudlejningsejendom med 3 lejligheder i rigtig god stand
- Udviklingsmuligheder af op til yderligere 4 boligenheder
- Lager med adgang via port
- Kort afstand til Haslev centrum
- Boliglejlighederne har skøn udsigt

Bygning 1 er indrettet som et parcelhus i 2 plan, indeholdende 128 m² i stueplan og 96 m² på 1. sal. Den del er udlejet til en lejer. Lejer har adgang og vedligeholdelse af ejendommens hyggelige og velindrettede haveareal. Denne bygning har 2 indgange og toilet på begge etager. Bygningen har tidligere været sælgers bopæl, fremstår i rigtig god stand og der er brugt materiale i rigtig god kvalitet. Indenfor de seneste år er der skiftet vinduer i denne del. Denne enhed kunne med fordel opdeles i 2 boligenheder.

Imellem Bygning 1 og 2 er en lille hyggelig gård, med en halvhøj mur ud mod vejen.

Bygning 2 er stueplan indrettet med erhverv og fyrrum samt 2 boliglejligheder på 1. sal. Ejendommen er opvarmet med gas, og der er separate målere på forbrug til alle boligenhederne. I bygning 2 er der installeret genveks anlæg.

Bygning 2 er i stueplan indrettet med kontor, toilet og lager med adgang via port. Sælger har fået lavet tegninger på omdannelse af stueplan til op mod 3 boliglejligheder i denne del. Der er brandsikret op mod lejlighederne på første sal. Ud over indretning af 2 lejligheder vil der forsat være mulighed for erhvervslokale på 75 m²med adgang via port. På 1 sal er indrettet 2 lejligheder på hver 90 m² som er udlejet. De har fælles indgang-/gangareal og egne el-målere. Lejlighederne er indrettet med 2 værelser, toilet/bad og stor åbent køkken/stue ud i et. De er indrettet med store vinduespartier i gavlen som giver et fantastisk lysindfald. Den ene lejlighed har en terrasse som har aftensol og udsigt ud over marker, og begge lejligheder har adgang til aflukket område i haven.

Udenoms areal mod Bråbyvej er befæstet med flisebelægning, og bruges til parkering for ejendommens beboer. En spændende ejendom med mange muligheder, enten videreførelse i nuværende form eller omdanne til en udlejningsejendom med op til 6-7 boligenheder.

I bil er der kort afstand til motorvejen med god forbindelse ind mod København, som nås på ca 45 min. Køge, med rigtige gode s-togforbindelser, nås på ca. 10 min. kørsel og herfra er der ca. 35 min. transport mod København, med 10 min. drift i begge retninger.

Med Femern byggeriets opstart i 2021 er hele Sydsjælland samt Lolland/Falster i en ganske unik situation, idet Danmarkshistoriens dyreste byggeri for altid vil transformere denne del af Danmark. Vi forudser, at hele regionen vil få en positiv afsmitning af projektet i form af øget tilflytning af såvel virksomheder som privatpersoner Vi forventer, at den „positive bølge“ vil nå op til Køge, Ringsted, og Roskilde, og dermed også omfatte Haslev.

Haslev er med 11.800 indbyggere Faxe kommunes største by. Byen har et veludviklet handelsmiljø, hvor Jernbanegade udgør det primære handelsstrøg. Her findes et bredt udvalg af caféer, lokale specialbutikker og velkendte detailkæder. Jernbanegade ligger ca. 5 min. væk fra Bråbyvej. Haslev er en by i god vækst, og fremskrivninger på befolkningstallet viser positiv udvikling for tilflyttere - og her nyder Haslev især stor gavn af beliggenheden tæt ved netop motorvejen, egen togstation samt gode uddannelsesinstitutioner, efterskoler mv. Haslevs opland er karakteriseret ved flot natur og grønne skove ved bl.a. Bregentved og Gisselfeldt godser.

Forslag til anvendelse

Udlejningsejendom
Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
424.800,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
617,-
Årlige driftsudgifter kr.
334.131,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
486,-
Pris i kr.
5.995.000,-
Afkast %
5,61 %
Kr./m²
8.714,-

Lokalet

Etage areal
688 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1710 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Gård
Parkering
Terrasse
Port
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Fax

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere