SENEST SET
FAVORITTER

Vestergade 6A, 4690 Haslev

Investeringsejendom i Haslev

8.400.000,-
7,16 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 47301144

Rigtig velbeliggende byejendom i centrum af Haslev med 1 erhvervslejemål og 11 boliglejemål - Fuldt udlejet!

Rigtig velbeliggende byejendom i centrum af Haslev. Ejendommens forhistorie er bl.a. at der har været drevet missionshotel fra ejendommen.

Ejendommen er oprindelig opført i 1910 og siden til-/ombygget i 1979. Ejendommen fremstår med røde mursten, oprindeligt skiftertag/tegltag samt med plasticvinduer. Bag ejendommen er hyggeligt lille gårdmiljø med bl.a. parkering, stor træterrasse mv.

Der er 1 erhvervslejemål i stueplan på 236 m² som pt. er udlejet til restaurantformål, og klassisk indrettet hertil med spiseområde, storkøkken, opvask, lagerfaciliterer osv. Der er desuden 11 boliglejemål i størrelserne 31-91 m² som alle ligeledes er udlejet. 9 af lejlighederne er klubværelser beliggende ud mod Nørregade og med eget tekøkken samt eget bad og toilet, dog undtagen 2 lejligheder som har bad og toilet på gangen (1 til hver). 7 af klubværelserne er 2. vær. lejligheder og 2 af klubværelserne er 1 vær. lejligheder. Der er pænt fælles køkken til klubværelserne placeret i stueetagen. De sidste 2 lejligheder er store 3 værelses lejligheder beliggende ud mod Vestergade. I ejendommens kælder findes kælderrum til hver lejlighed samt fælles vaskeri for de beboere som vil være tilmeldt hertil. Desuden fyrrum og øvrigt depotrum.

Haslev centrum er karakteriseret ved et godt udvalg af butikker, kontorer, restauranter og caféer. I Jernbanegade, tættest mod stationen, finder man det største udvalg af detailforretninger, bl.a. Haslev Apotek, Matas, Tøjeksperten, Sportigan m.fl. Der er endvidere ejendomsmæglere, banker, klinikker og andre liberale erhverv i gaden, som også er med til at skabe god kundestrøm og liv. Haslev er en by i god vækst, og fremskrivninger på befolkningstallet viser positiv udvikling for tilflyttere - og her nyder Haslev især stor gavn af beliggenheden tæt ved motorvejen, egen togstation samt gode uddannelsesinstitutioner, efterskoler mv. I bil er der kort afstand til motorvejen med god forbindelse ind mod København, som nås på ca. 45 min. Køge, med rigtige gode s-togforbindelser, nås på ca. 10 min. kørsel og herfra er der ca. 35 min. transport mod København, med 10 min. drift i begge retninger.

Demografien i Haslev og opland viser bl.a. et større og større behov for centralt beliggende seniorvenlige boliger/lejligheder. Der er således en stor befolkningsgruppe, som snart skal udskifte en måske stor villa med noget mere overkommeligt i størrelse, og hvor man ønsker at flytte fra landet og ind i selve Haslev By.

Forslag til anvendelse

Boliglejemål

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
805.056,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.001,-
Årlige driftsudgifter kr.
48.965,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
61,-
Pris i kr.
8.400.000,-
Afkast %
7,16 %
Kr./m²
10.448,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
804 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
728 m²

Faciliteter

Bad
Depotrum
Toilet
Gårdmiljø
Kælder
Tekøkken
Parkering
Tegltag
Træterrasse
Køkken
Kontor
+Mere

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Aug2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK