SENEST SET
FAVORITTER

Lyngvej 5A, 4683 Rønnede

Boligejendom med 5 moderne lejligheder

5.200.000,-
6,03 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 47300973

Flot moderniseret boligejendom, med 5 moderne lejligheder

Flot moderniseret boligejendom, med 5 moderne lejligheder

Ejendommen består af en vinkelbygning med 5 lejligheder samt et stort grundstykke på godt 1100 m², Lyngvej 5C, med tilladelse til opførsel af yderligere boliger. Bygningen er opbygget i en vinkel, hvor de 4 af lejligheder ligger i ”hovedbygningen” og den sidste i vinklen, bag hovedbygningen. De 4 lejligheder i hovedbygningen er alle ens indrettet, med stort køkken/ alrum og udgang til have område i stuelejlighederne, og lækker altan til 1. sals lejlighederne. Der er nyt lyst badeværelse samt to store værelser, som vil kunne opdeles ved behov i hver lejlighed. Der er nye trægulve og klinkegulve i lejlighederne med gulvvarme.

Indgangen til lejlighederne ligger på bagsiden af bygningen, som derfor ligger helt ugeneret ift. trafik mv. Den store lejlighed i vinklen, er opbygget i to plan – og er særdeles lækkert. På 1. sal er der indrettet meget stort køkken/ alrum, med velux ovenlysvinduer, lækre trægulve, lyst køkken samt udgang til altan. I stueplan er der tre værelser samt badeværelse og entre, samt udgang til haven. Bygningen er opført i sten og pudset i brune nuancer. Den store have / grund anvendes af lejerne til leg/ fritidsområde.

Ejendommen er beliggende i roligt villakvarter i Rønnede/ Kongsted på Sydsjælland. Rønnede er en driftig by, med både skole, institutioner, dagligvare indkøb samt et stort attraktivt erhvervsområde med banker, industri og erhvervs virksomheder.

Rønnede nyder godt af beliggenheden tæt ved Syd motorvejen, hvor du på mindre end 50 minutter når København centrum i bil. Rønnede har egen stor Golfbane, og det meste af verden har det seneste år, stiftet bekendtskab med området, da det er få km. fra Rønnede by, at det ny ”Skovtårnet” og Camp Adventure” er opført.

Forslag til anvendelse

Boligejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
406.289,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
669,-
Årlige driftsudgifter kr.
22.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
36,-
Pris i kr.
5.200.000,-
Afkast %
6,03 %
Kr./m²
8.567,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
607 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2113 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Trægulve

Teknik

Gulvvarme

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Jul2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK