SENEST SET
FAVORITTER

Ny Ulsevej 17, 4690 Haslev

Pragtfuld ejendom med unik beliggenhed

12.500.000,-
12,82 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@EKMANBOLIG.DK Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 46903398I

EKSTRAORDINÆR, RENOVERET ERHVERVSEJENDOM MED DEN SMUKKESTE BELIGGENHED OG MULIGHED FOR BL.A. OVERNATNING OG RESTAURANT

Som navnet "Det Gamle Apothek" antyder, har stedet engang for længe siden fungeret som apotek, men i dag er det en ejendom renoveret med respekt for den historiske charme, der præsenterer sig på adressen. Beliggenheden er naturskøn og omgivelserne fantastiske, når vi lander på Ny Ulsevej 17 og en yderst spændende erhvervsejendom med mulighed for restaurant, selskabslokaler, udlejning, bed and breakfast eller hotel.

Hovedbygningens totalistandsættelse omfatter bl.a. nyt tag og inventar, og ejendommen står nærmest så flot som nogensinde med den nye hvide, symmetriske facade. Ejendommen tilgås via en lang indkørsel, hvor der er nyanlagt p-plads. På gårdspladsen er der også mulighed for at parkere en god håndfuld køretøjer. Den hyggelige have er stor, men let overkommelig i forhold til havearbejde og hvorfra gæsterne kan nyde udsigten over marklandskabet og områdets mange søer. Her er tilmed en hyggelig, lille pavillon, som kan benyttes til mindre teselskaber. Indenfor i hovedbygningen mødes man af en flisebelagt hall med trapper mod førstesalen og adgang til etagens store gildesal, hvis store, sprossede vinduespartier vender mod solnedgangen over Sø Torup Sø. Gulvene er lagt i sildebensmønster, og lokalet er dekoreret på herskabelig vis. Stemningen går igen i den mindre gildesal,
der har en super beliggenhed med lysindfald fra tre verdenshjørner og direkte udgang til en stor balkon med den flotteste udsigt. Etagen byder desuden på industrikøkken, grovkøkken, rum med tunnelopvasker, kontor, garderobe, tjenergang og to toiletter. På førstesalen findes fire separate ferielejligheder, som alle tilgås fra den centralt beliggende repos. Alle lejligheder har eget køkken, bad og værelse, mens et enkelt har et ekstra værelse til f.eks. små børn. Der er også en kælder med flere, disponible rum. I ejendommens gamle staldbygning er der indrettet "sleep in" uden forplejning. Her er ti værelser fordelt over stueplan og førstesal, som alle har eget bad, og der er desuden et køkken, som sammenbinder husets to afdelinger.

Engang fungerede Ny Ulsevej 17 som apotek tilknyttet godserne Gisselfeld og Bregentved, som begge ligger kort fra ejendommen, ligesom det også gør sig gældende for en bred vifte af spændende seværdigheder. Gæster kan således forlyste sig i Camp Adventure Skovtårnet, BonBon-Land og Rønnede Golfklub, som alt sammen kan nås efter en kort køretur. Hyggelige Haslev ligger bare 5 kilometer fra ejendommen, mens der er 25 minutter til Næstved og Køge samt lige under en time til København. En sjælden ejendom, der bør opleves.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.961.962,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
2.752,-
Årlige driftsudgifter kr.
348.041,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
488,-
Pris i kr.
12.500.000,-
Afkast %
12,82 %
Kr./m²
17.532,-

Lokalet

Etage areal
713 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
8342 m²

Faciliteter

Balkon
Bad
Garderobe
Hall
Kælder
P-plads
Toiletter
Køkken
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere