Support +45 93 98 98 98

Bekræft venligst ved at redigere din brugerprofil, at vi må sende dig en e-mail når vi får nye erhvervslokaler som matcher dine ønsker i dine søgeagenter. Du kan til enhver tid framelde dig søgeagenterne igen.

OK GØR DET NU
5
1
1
0
1
EJENDOMME LIGE NU

Sammenhængende butiksejerlejligheder på gågaden

Torvegade 3 3C, 7100 Vejle


Tilbage til emneoversigten (den side du kom fra)
Print

Sammenhængende butiksejerlejligheder på gågaden # #

Sammenhængende butiksejerlejligheder på gågaden

Attraktivt beliggende investeringsejerlejlighed med solid drift og enkel administration. Det udbudte består af tre ejerlejligheder som i det hele er udlejet til butikskæden "Normal", et af de butikskoncepter i Danmark med den største vækst og et koncept med meget stor succes. Lejemålet er kædens anden butik i Danmark, og kæden er nu på ca. 75 butikker fordelt over hele landet. Butikslokalet har en meget bred facade og dermed stor synlighed på en attraktiv placering midt på gågaden og tæt på Rådhustorvet. Butikslokalet har stor loftshøjde og har tidligere været opdelt i 3 butikker, og kan enkelt opdeles i to butikker igen, da den ene del af den nuværende butik er en udvidelse, som er foretaget til Normal. Hovedlejemålet kan opsiges af lejer til 01.07.2019 (dog før, hvis de mod forventning ikke ønsker at drive butik i Vejle mere, hvilket med dækningen i Danmark er ret usandsynligt), mens udvidelsen særskilt frit kan opsiges. Ejendommen er energimærket med karakteren E.
VIS MERE
SE HOS MÆGLER

Transport & infrastruktur

Detailhandel & Butik Husk
Sag nr: 283450
Pris i kr.
17.500.000
Afkast %
6,31
FÅ MERE INFORMATION
AFSEND TIP
FÅ INFORMATION - KLIK HER
Ved at klikke på ”få information” accepterer du, at mægler/udbyder af dette emne sender dig sine prospekter og kan kontakte dig pr. e-mail og telefon samtidig accepterer du at Ejendomstorvet.dk sender dig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
TIP EN VEN OM EJENDOMMEN
Detailhandel & Butik
Areal
Etage areal
620 M2
Sekundært areal
0 M2
Grundareal
1230 M2
Priser
Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.225.300
Årlig lejeindt. pr. etage m2 kr.
1.976
Årlig driftsudgifter kr.
133.433
Årlig driftsudgift. pr. m2
215
Pris i kr.
17.500.000
Afkast %
6,31
Energimærke
Afstand til nærmeste
Bus
-
Tog
-
S-tog
-
Metro
-
Motorvej
-
Diverse
Afskrivningsberettiget
Ja
Projekt ejendom
Nej

Lignende resultater i området