SENEST SET
FAVORITTER

Ågade 37, 7323 Give

God boligudlejningsejendom

745.000,-
8,48 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@mailreal.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 904-4720

Boligudlejningsejendom med to gode lejemål

Velholdt udlejningsejendom i Farre, med to udlejede boliglejemål sælges.

Ejendommen er beliggende centralt i Farre, og fremstår velholdt og sund. Farre er en lille landsby, med knap 400 indbyggere og byen har meget at byde på. Her er bl.a. et omfattende foreningsliv med både fodboldklub, fitnessfaciliteter, eSport og gymnastikhold, ligesom byen er geografisk godt placeret midt mellem Give og Givskud, med blot 5 km til begge byer, og offentligt transport der kommer gennem byen flere gange dagligt.

Udlejningsejendommen er opført i to etager, med 70 m² bolig på hver etage og 140 m² i alt. Facaderne er pudsede, og her er pænt velholdt tag og plastvinduer i bygningen. Foruden de to lejligheder, rummer ejendommen også en mindre kælder på knap 4 m².

Ejendommens to lejemål, har begge separat indgang, fra hver sin side af ejendommen, og deler derfor ikke fælles arealer indendørs. Haven er opdelt, således, at haven er forbeholdt 1. sal, mens terrassen er forbeholdt stueplan. Undtagelse giver lejeren i stueplan råderet til parkering af to biler foran terrassen, samt adgang til eget redskabsrum bagerst i haven.

Al udvendig vedligehold af ejendommen varetages af ejer, mens pasning af have, terrasse mv. påhviler de to lejere jf. fordeling.

Lejlighed 1 i stueplan har følgende indretning: Entré og indgang fra havesiden, soveværelse, køkken med spiseplads, stue, badeværelse med vaskesøjle og fyrrum.

Lejlighed 2 på 1.sal har følgende indretning: Entre, og trappeopgang fra forsiden/gadesiden af ejendommen, der fortsætter med trappe til 1. sal, der ligger i forbindelse med en åben stue. Her er to værelser, køkken med spiseplads og badeværelse. Der er nyt badeværelse (2022) på 1. sal, og renoveret badeværelse i stueplan. Begge lejligheder har pæne køkkener i hvidt klassisk inventar.

Der er separate forbrugsmålere på lejlighederne.

Parkering er muligt foran ejendommen langs vejen.

Forslag til anvendelse

Udlejningsejendom
Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
88.800,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
634,-
Årlige driftsudgifter kr.
25.944,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
185,-
Pris i kr.
745.000,-
Afkast %
8,48 %
Kr./m²
5.321,-

Lokalet

Etage areal
140 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
506 m²

Faciliteter

Badeværelse
Spiseplads
Kælder
Parkering
Redskabsrum
Terrasse
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Boligudlejning / - Nov2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere