SENEST SET
FAVORITTER

Ørstedsgade 19A-C, 7100 Vejle

Unik liebhaverejendom

18.200.000,-
4,26 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Emil Møller Hauser
Telefon +45 9392 XX XX Se nummer
E-mail xx@tristad.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 10241

Denne ejendom er virkelig et besøg værd

Ørstedsgade 19 er en unik liebhaverejendom hvor absolut intet er overladt til tilfældighederne. Beliggenheden er top 5 over bedste adresser i Vejle midtby – så denne ejendom er virkelig et besøg værd.

Ejendommen er renoveret fra ende til anden med et kompromisløst fokus på kvalitet, æstetisk og sans for detaljen og indeholder 6 boliger, der alle er udlejet, samt 3 p-pladser. Samtlige boliger har altan og hver lejlighed har en god indretning med spændende detaljer. Kort fortalt, alt spiller 100%.

Baghuset består af 3 unikke New Yorker lejligheder på henholdsvis 144, 149 og 150 kvadratmeter som ikke findes magen til i Vejle midtby. Baghuset er oprindeligt opført til Vejle Orgelfabrik i 1909 af dialektdigteren Anton Berntsen og har efterfølgende været benyttet som snedkeri, senest som hovedsæde for Brdr. Christiansens Møbelfabrik, hvorefter ejendommen i dag er ombygget til 3 liebhaverboliger. Ejendommens oprindelige anvendelse har været medvirkende til den gennemgående New Yorker- og pakhus stil som ejendommen nænsomt er renoveret med respekt for. Alle 3 boliger har egen altan og p-plads. Endvidere er hver lejlighed renoveret med udgangspunkt i boligens egne særpræg og detaljer, således hver lejlighed har sit eget unikke udtryk.

Forhuset består af 3 lejemål i en flot og gennemført stil hvor der er højt til loftet, flot stuk, store vinduespartier med masser af lysindfald, massive plankegulve og en flot kombination af oprindelige herskabsdetaljer og moderne renovering.

Stueplan og 1. sal indeholder entré, 3 værelser hvoraf det ene har walk-in, køkken/alrum, badeværelse samt altan.

2. sal indeholder entré, 2 værelser, køkken/alrum, badeværelse og altan. Endvidere er der en hems som er god og anvendelig. Lejemålet har en unik stil hvor der bl.a. er synlige spær og åbnet op i kip.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
884.869,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.299,-
Årlige driftsudgifter kr.
119.262,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
175,-
Pris i kr.
18.200.000,-
Afkast %
4,26 %
Kr./m²
26.725,-

Lokalet

Etage areal
681 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
459 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
P-plads
Plankegulv
Stuk
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Boligudlejning / - Jul2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere