SENEST SET
FAVORITTER

Dæmningen 42, 7100 Vejle

Investeringscase i hjertet af Vejle

8.800.000,-
5,08 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7631 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 108274

Kort afstand til banegården, Vejle gågade, havneområdet mv.

Hermed udbydes en spændende investeringssag i hjertet af Vejle, nærmere bestemt Dæmningen 42G-H + 44A, 2. sal.

Dæmningen i Vejle er hovedgaden igennem byen, hvor Vejles gågade og Vejle Banegård er indenfor for få minutters gang. Desuden har man mange af byens kulturaktiviteter og havnemiljøet indenfor kort afstand.

Ejendommen er beliggende i et populært område med pulserende stemning fra diverse restauranter, bar, Madindustriens hyggelige gårdmiljø med mere. Et attraktivt område at komme som vejlenser, med de populære restauranter som Madindustrien, Tortilla Flats, Nara Sushi mv. i nærmiljøet.

Salget består af to erhvervsejerlejligheder, som er udlejet til henholdsvis, Den Knæhøje og Natgrillen. Lejemålet er på 110 kvadratmeter, og Den Knæhøje har været lejer siden 2013. Natgrillen er på 31 kvadratmeter, og har været lejer siden 1997. Begge disse erhvervslejere har været stabile lejere gennem længere tid.

Ydermere består salget af to ejerlejligheder til beboelse på henholdsvis 185 og 162 kvadratmeter, som fremstår i fin stand, og er fuldt udlejet.

Som ovenfor nævnt er ejerlejlighederne godt og centralt beliggende i Vejle, og Vejle er generelt et godt og attraktivt område. Det går nemlig godt i Vejle, som i disse år oplever fremgang på stort set samtlige parametre. Flere og flere kalder Vejle 'hjem', udbuddet og efterspørgslen på arbejdskraft er begge i kraftig vækst, og byen har førertrøjen på blandt de danske kommuner, når det handler om at etablere nye virksomheder. Derfor har flere udenlandske investorer og investorer fra andre større byer i Danmark fået øjnene op for Vejle, hvor man i fremtiden ønsker at investere i yderligere ejendomme.

Forslag til anvendelse

Restauranter

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
603.858,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.225,-
Årlige driftsudgifter kr.
144.987,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
294,-
Pris i kr.
8.800.000,-
Afkast %
5,08 %
Kr./m²
17.850,-

Lokalet

Etage areal
493 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Gårdmiljø

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere