SENEST SET
FAVORITTER

Borgergade 22, 7323 Give

Udlejnings- eller brugerejendom

745.000,-
10,24 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 70232 XX XX Se nummer
E-mail xx@mailreal.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 501-3484I

Vil du være selvstændig eller blot investere i udlejning?

Vil I bo i Thyregod? Her er meget kort afstand til toget, gode indkøbsmuligheder 2 minutters gang væk, hvilket også gælder for skole/SFO med 0. - 9. klassetrin samt badelandet m.m. Geografisk ligger Thyregod godt placeret i forhold til E45, som man kan køre til på 5 minutter. Herfra er der let adgang til bl.a. Herning og Vejle m.m. Brande ligger kun ca. 10 km. væk og til Billund skal man beregne en køretur på 25 minutter.

Ejendommen er i dag opdelt i to lejemål, hvoraf 29 m² i stueplan er registreret til erhvervsbrug, og har bl.a. tidligere fungeret som salon. Lejligheden på førstesal er idag lejet ud. På trods af, at lejligheden ligger midt i Thyregod har man en fin have på bagsiden af bygningen, hvor der er anlagt en hyggelig terrasse og et mindre stykke græsareal.

Stueplan udgør i alt 92 m² og er indrettet med et butikslokale, der ligger ud mod fortorvet. Her træder man først ind i en entré med trappe til førstesalen og hvorfra man kan gå videre ind i det store lokale, hvor der er etableret et thekøkken med vaskefaciliteter. Der er videre adgang til den private del af stueplan. Her træder man ind i et åbent miljø, hvor man finder et lille køkken samt et større alrum. Fra køkkenet er der indgang til et badeværelse med bruseniche samt til et soveværelse. Fra både alrum og soveværelse er der udgang til terrassen.

Førstesalen er lys og imødekommende og består af en lejlighed på 76 m². Her træder man op på en repos, hvorfra man har adgang til alle lejlighedens rum. Lejligheden er i god stand og her finder man et køkken, badeværelse med bruseniche, 2 gode værelser samt en rummelig stue.

Så uanset om man er på udkig efter en god investeringsmulighed, en bolig til to generationer, vil leve drømmen ud med egen klinik eller salon m.v., så er denne ejendom værd at se nærmere på. Her får man under alle omstændigheder en ejendom, der er i god stand og som ligger rigtig godt placeret i forhold til erhvervsbrug og med gåafstand til det meste.

Stueplan bliver fri for lejemål i forbindelse med salg. Lejeindtægt 1 sal: Årligt kr. 69.600,-. Beløbet er incl. forbrug, idet der ikke er separate målere.

Forslag til anvendelse

Salon
Butikslokale
Brugerejendom
Klinik
Skole
+Mere

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
104.400,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
603,-
Årlige driftsudgifter kr.
27.500,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
159,-
Pris i kr.
745.000,-
Afkast %
10,24 %
Kr./m²
4.306,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
173 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
288 m²

Faciliteter

Badeværelse
Terrasse
Thekøkken
Vaskefaciliteter
Køkken
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere